Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Dnes otevřeno: 8:30 - 17:00
Uložit
Nejzajímavější body recenze
Pěkná procházka

Pěkný nenáročný trek, velmi pěkná krajina okolo, trocha pocitu nebezpečí z pádu kamenu ze skal... přečíst další informace

Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.

Recenzováno: 15. února 2020
fiskdbfvbsdlfvbd
,
Ostrava, Česká republika
Super výlet

Krásná procházka, ideální je zaparkovat na veřejném podzemním parkovišti, od kterého stoupá ulice... přečíst další informace

Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.

Recenzováno: 27. listopadu 2019
Scenic44498447048
Zobrazit všechny recenze (1 721)
  
Recenze (1 721)
Filtrovat recenze
1 721 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 074
499
98
28
22
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 074
499
98
28
22
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
271 721 recenzí
Recenzováno: 27. listopadu 2019

Krásná procházka, ideální je zaparkovat na veřejném podzemním parkovišti, od kterého stoupá ulice vzhůru ke vchodu, nahoře bylo dost plno a musí skvěle fungovat ruční brzda Krajina během cesty roklí je krásná, korunuje ji vodopád na konci cesty. Nám cesta zabrala 3,5 hodiny, hodí se pevná obuv a pití na cestu. Po návratu jsme se občerstvili v restauraci hned pod vstupem do rokle, ceny nejsou přemrštěně vysoké a na terase s krásným výhledem se sedělo velmi příjemně.

Datum zážitku: listopad 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli Scenic44498447048.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
BarrancodelInfierno, Marketing v zařízení Barranco del Infierno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. listopadu 2019

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že zážitek v Barranco del Infierno byl pro vás nádhernou procházkou.
Doufáme, že svou návštěvu zopakujete brzy.
S pozdravem

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. června 2019

U vstupu příjemní lidé, vše perfektně zorganizované, dobře značené cesty. Krásný kus přírody, na konci malý vodopád.

Datum zážitku: červen 2019
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Poděkujte uživateli maty123820.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
BarrancodelInfierno, Marketing v zařízení Barranco del Infierno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. června 2019

Velice vám děkujeme za vaši skvělou recenzi, doufáme, že jste si tuto zkušenost užili a že brzy navštívíte Barranco del Infierno.
s pozdravem

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 5. února 2018

Určitě si prohlídku předem objednejte (platí se online a potvrzení přijde na mail), protože počet lidí na den je omezen a mohlo by se stát, že byste sem jeli zbytečně (i takové jsme tady viděli). Byli jsme zde úplně jako první (v 8:30) a bylo to super, nikde nikdo a mohli jsme si tak nerušeně užívat nádherné výhledy. Určitě doporučuji. Cílovým bodem je malý vodopád (nečekejte žádnou Niagáru) a pak návrat stejnou cestou. Nazpátek už jsme potkávali celkem dost lidí. Časově je to psané cca na 3 hodiny, jde to samozřejmě rychleji záleží jak moc kochací tempo nasadíte. U vstupu každopádně vyfasujete helmy (síťky do nich měli za pár centů příplatek). Jediná nevýhoda - nemají vlastní parkoviště a ulice směrem ke vstupu nabízí jen omezený počet míst.

Datum zážitku: leden 2018
5  Poděkujte uživateli nebudvorvan.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 17. března 2020

Datum zážitku: březen 2020
Recenze byla získána ve spolupráci s touto atrakcí.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 15. března 2020 prostřednictvím mobilu

Datum zážitku: únor 2020
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
BarrancodelInfierno, Marketing v zařízení Barranco del Infierno, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. března 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze