Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 792)
Filtrovat recenze
3 792 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 171
1 281
727
350
263
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 171
1 281
727
350
263
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
15203 792 recenzí
Recenzováno: 12. července 2018

V resortu jsme byli ubytováni se 4 ročním synem první 2 týdny v červenci 2018. Letěli jsme v noci, do resortu přijeli ráno a bylo tedy relativně nepříjemné že ,,check in" byl až v 15.00. Pokoje i veškeré okolí hodnotím jako velmi čisté a krásně udržované. Bazény i pláž super, tobogány i pro menší děti, jediné negativní jsou placená lehátka na pláži. Jídlo výborné, široký výběr. Byli jsme ubytováni v posledním bloku v blízkosti pláže, neměli jsme sice výhled na moře, za to se jednalo o klidnější část resortu. Je možné, že lidé ubytováni v blízkosti podia či hlavní restaurace mohou být otrávení z velkého hluku, jelikož každý den probíhají večerní programy. Je zde taky půjčovna různých motocyklů a menších čtyřkolek, což je taky fajn. Také z hotelu jezdí vláček do málo vzdálené vesničky, do které se dá dojít během pár minut podél pláže. Před den animátoři organizují i vodní hry, volejbal a jiné sportovní aktivity. Na závěr tuto destinaci určitě doporučuji hlavně pro rodiny s dětmi.

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Aneta J.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDA S, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. července 2018
Překladač Google

Dear Aneta J,

Thank you for taking the time to upload your kind review regarding your stay in Labranda Sandy Beach. Providing our guests with a comfortable and relaxed stay is of top priority to us, so we're happy to know you would recommend our resort.
We hope to host you and your son again in the near future and convert you into a Labranda Sandy Beach person for life.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. července 2018 prostřednictvím mobilu

Měli jsme průměrný pokoj, který byl ale každý den uklizený, ručníky i povlečení měněno. Veliká spokojenost s vynikající kuchyní, krásným mořem a výborným entertainment týmem. Moc jsme si dovolenou užili.

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli VeronikaPsotova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDA S, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. července 2018
Překladač Google

Dear VeronikaPsotova,

Thank you for choosing Labranda Sandy Beach for your summer vacations and for taking the time to upload such a lovely review. We always aim to offer top quality services to all our guests so we are happy to hear that you enjoyed every aspect of our resort.
We hope to see you again in the near future and become your home away from home.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. července 2018 prostřednictvím mobilu

Desetidenní dovolená zkraje července, žádné mraky, stále teplo. Pláž písečná, čistá, bazény take udržované. All inclussive zahrnuje standard v Řecku, velk výběr jídel i potí. Animační program dobrý, přes den sportovně zaměřeny (boccia/petanque, šipky, volejbal, různá cvičení...). Vecer standardní míní disco a pak program pro dospělé. Celkové spokojenost.

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Jaromír A.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDA S, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. července 2018
Překladač Google

Dear Jaromír A,

Thank you for taking the time to upload your positive feedback of your recent stay in Labranda Sandy Beach. Our goal is to provide all our guests with top quality services, so we are excited that you thoroughly enjoyed the animation program, the high end gastronomy and the beautiful beach of Issos. We sincerely hope to get the chance to host you again in the future and offer you once more the great hospitality Labranda is known.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. července 2018 prostřednictvím mobilu

Překrásná dovolená na konci června. Po přečtení recenzí jsem upřímně měla velký strach, do čeho přijedeme. Opak bych pravdou! Měli jsme krásný denně uklizený pokoj - blok 4, koncový pokoj s výhledem na moře a bazén. Velmi blízko k hlavní restauraci i k Italské - jídlo naprosto dokonalé - výborné těstoviny, gyros, skvělé dezerty!! Dětské menu - kuřecí nugetky, rybí prsty, karbanatky- takže malá naprosto spokojená. Bary u bazénu i u pláže s příjemnou obsluhou. U Lobby odpolední snack - Pita gyros, pizza, hot dog (posezení venku s obsluhou). U bazénu téměř celý den zmrzlina. Večerní mini disco ocení každý rodič. Set lehatek a slunečníku 7€. Pláž s nádherně jemným pískem, pozvolný vstup. První hotel, do kterého mám chuť se vrátit. Příští rok naviděnou ❤️

Datum pobytu: červen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
3  Poděkujte uživateli 177mark_tak.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hotel_responsible, Leiter Gästebetreuung v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. července 2018
Překladač Google

Dear Marketa K,

We would like to say “thank you” – for staying with us and sharing your thoughts about our hotel here on TripAdvisor.

We are pleased that we could meet your demands and treat you with our broadly based food offering. It’s terrific to hear that you especially enjoyed the child menü.

We hope to be your host once again and remain with kind regards,

Sandy Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. listopadu 2017

Hotel jsem navštívilav červenci letošního roku se 3 vnoučaty. Ta byla také důvodem pro
rozhodnutí jet do tohoto hotelu. Pokud cestujete bez dětí, rozhodně nevolte tento hotel.
Pokoj byl na slušné úrovni, jen pro 4 osoby trochu malý. Vzhledem k panujícímu nádhernému počasí však žádný problém. Úklid každodenní, ovšem velmi povrchní,
vlastně jen vysypání odpadkových košů a ustlání postelí. Ručníky vyměněny jen jednou za týden. Pláž je ú hotelu krásná, čistá voda, pozvolný vstup do vody a nijak přeplněná. Co považuji za velký nedostatek jsou pouhé 2 sprchy, které lze použít při odchodu z pláže do areálu. Většina volí až sprchy u bazénu (písek na nohou je všude kolem bazénů i v bazénu, které byly též ve velmi omezeném množství a to čtyři. Ovšem fungovaly z nich pouze 2, zbylé rozbité.To je při plném obsazení hotelu 2.500 hostů opravdu hodně špatné. Další velký nedostatek je, že na provoz bazénu nikdo nedohlíží a ten je plný nafukovacích lehátek, ohromných nafukovacích labutí, kruhů a jiných vychytávek, které do bazénu nepatří. Rovněž skákání do bazénu, které je zakázané, se běžně děje. Jo, Řekové.... Kladem hotelu jsou dvě výborné restaurace, mezinárodní a italská s velkým výbšrem vhutného jídla. Dost bylo i ovoce a zeleniny.
Fronta žádné a místo k sezení se vždy našlo. Oddělená část restaurace pouze pro dospělé bez dětí zela prázdnotou.
V areálu je i areál, kde probíhají každý večer zábavné programy hodně kolísající úrovně, většinou hodně amatérské. Ovšem čekat nějaké umění na výši je asi naivní,
Takže shrnutí: pobyt v tomto hotelu volte jen cestujete-li s dětmi a máte-li rádi ruch
a davy lidí budete spokojeni.

Tip ohledně pokoje: Nemohu posoudit, žádné pokoje mimo náš jsem neviděla. Pokud se vám pokoj nebude líbit, neváhejte obrátit se na recepci.
Datum pobytu: červenec 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli hankarg.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hotel_responsible, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. listopadu 2017
Překladač Google

Dear hankarg,
Thank you for your kind review and taking the time to share your fantastic experience with us. We are more than happy that you with your grandchildren spent a good time at Sandy Beach Resort and that we were able to delight you with the service and the facilities of our beautiful resort.

We look forward to welcoming you back again.

Best regards,
Sandy Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze