Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 793)
Filtrovat recenze
3 794 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 171
1 282
728
350
263
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 171
1 282
728
350
263
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
9143 794 recenzí
Recenzováno: 23. července 2018

V hotelu jsem pobývala týden s dcerou a babičkou. Byla jsem velmi nemile překvapena. Hotel rozhodne není 4*. Spíš tak 2, 3*max. Ano, snaží se. Tváří se, ale: pokud umíte aspoň trochu anglicky, vemte si sami jiný hotel. Jídlo -dalo se, pokud si nepitrpite na kvalitní jídlo, potom je to peklo, prostě to nejlevnější a nekvalitní. Za 7 dni bez mála 60 litrů? Nikdy více. Jedina výhoda, mají tam soukromého lékaře. A milého delegáta a mile animátorky.

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli cz462177.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hotel_responsible, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. července 2018
Překladač Google

Dear cz462177,
Thank you for your review posted on the TripAdvisor.

We apologize for that we did not met all your expectations during your stay. Thank you for telling us about your perceptions, your comments have been passed to the Management team.

We would like to host you again to show you that we can exceed your expectations.

Kind regards,
Sandy Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. července 2018 prostřednictvím mobilu

Krásná písečná pláž, průzračné moře, spousty jídla a pití, spoustu možností pro všechny + skvělý animační team pro dětičky. 3 parádní bazény i s tobogány a bary u nich. Mnoho volnočasových aktivit.
Špatná fitnes posilovna a tenisové vybavení.
Dovolenou v tomto hotelu doporučuji hlavně s dětmi

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli carl0zzz.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDA S, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. července 2018
Překladač Google

Dear carl0zzz

Thank you for taking the time to post you review regarding your stay in Labranda Sandy Beach. We are delighted to hear that you thoroughly enjoyed the food, the pools and our beautiful sandy beach. Kindly be assured that we will take into great consideration in our future renovations your feedback of the gym facilities and the tennis equipment as high quality service is of top priority to us. We honestly wish to get the opportunity to host you again in the future and provide you with the top quality services Labranda is known.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. července 2018 prostřednictvím mobilu

Dobrý den,
hotel se nám líbí, a proto sem napíšeme recenzi.

Plusy:
-bazény a tobogány
-velký výběr jídla, bary
-příjemná obsluha
-animační tým-velice milý a vstřícný
-večerní program, disco
-každý den čistě uklizený pokoj
-hry(v bazénu, na pláži)
-obchůdky, herny
-kočičky

Mínusy:
-placená lehátka na pláži
-na opakovanou žádost, nám až za 3 dny opravili klimatizaci
-některé pokoje jsou daleko od jídelny, nebo od moře

Kiki+Kája

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Kiki2k18.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDA S, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. července 2018
Překladač Google

Dear Kiki2k18,

Thank you for choosing Labranda Sandy Beach for your holiday accommodation and for taking the time to upload such a positive review. We are delighted to hear that you had such a lovely time in our resort and that you thoroughly enjoyed the aqua park, the animation program and our facilities in general. Rest assured that we will take your feedback regarding the maintenance of the rooms into consideration as your feedback is of great importance to us. Please note that the hotel covers a very large area and even if some rooms are considered far from the restaurants, hey are within 3 mins walking distance of all facilities.
We hope to have the opportunity to host you again in the future and become your home away from home.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. července 2018

Vybírali jsme hotel vhodný pro malé děti a vybrali jsme dobře. Byli jsme v Řecku cca po dvacáté, v tomto hotelu jsme byli nadšeni. Ubytování slušné, žádný luxus, ale chodíme se na pokoj jen vyspat. Jídlo - pěji nadšené chvály. Velký výběr ovoce a zeleniny nejen k obědu a večeři, ale i k snídani. Grilované speciality - ryby, maso - suvlaki, gyros, žralok,hamburgry, vynikající přílohy, maso v omáčkách, zapečená rajčata, papriky na grilu, mořské plody, zkrátka gurmánův ráj. Dětský koutek jsme nenavštívili.
Bazény čisté, malý aquapark v areálu, u něho parádní zmrzlinárna a vedle bar, moře s příjemným pozvolným vstupem s písečným dnem, krásně průzračná voda a teplá. Náš prcek se tady naučil plavat.
Jen ke konci našeho pobytu - byli jsme od 14. do 25.6. - se hotel zaplnil a to už bylo pro silné a odolné. V jídelně řev, všude na vše fronty, večer posezení u baru permanentní fronty na pití a běda, když skončil animační program pro děti. Nakonec jsme chodili k baru a aquaparku, i když jsme to měli domů dál. Byli jsme ubytovaní v bloku 5000.
Ještě bych chtěla pochválit práci dozoru u klouzaček a taky animátory v dětském klubu. Byli všichni skvělí a dětem se opravdu věnovali.

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli janak570.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDA S, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. července 2018
Překladač Google

Dear janak570,

Thank you for taking the time to upload your kind review regarding your recent stay in Labranda Sandy Beach. We are delighted to hear that you thoroughly enjoyed the food, the pools and the beautiful sandy beach of Issos. We will pass on your praise to everyone in the animation team as well as our aqua park lifeguard, who will be happy to hear that they contributed to you having a great time. We hope to get the chance to host you and your family again in the near future.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. července 2018

Dovolenou od 2. 7. do 12. 7., jsme kupovali téměř na poslední chvíli (asi 5dní před odjezdem), jelikož jsme využili manželovu přítomnost v ČR (hodně a termínově nepředvídatelně cestuje). Bohužel, nebylo už skoro z čeho vybírat - téměř vše vyprodané, protože snad všichni Češi vybírají dovolenou v tomto termínu skrz dva st.svátky.
Letěli jsme z Bratislavy, a to bylo první překvapení, dostali jsme totiž v letadle vodu, kávu, džus, čaj, bagetu, oplatek pro děti a při přistávání bonbon. Při letu z Brna při posledních dvou dovolených NIC. Oba lety byly Travel servis.

Zmatek při příjezdu na hotel, dlouho se čekalo. Nedokázali reagovat na recepci. A manžel musel jazykově pomáhat starším, co nerozuměli.

Opravdu se tam dost kouřilo, jak u jídla, tak u bazénu a samozřejmě i na pláži. Kuřáci nevychovaní. Obrovské mínus, skrz děti, kterých tam bylo opravdu mooooooc! Řekla bych, že to bylo převážně obsazeno rodinami a lidmi s dětmi.

Jídlo All inclusive dobré, dalo se vybírat, ale chtělo by to lepší popisky. Jen nečekejte žádnou aranžérskou práci, v tom obrovském kvantu lidí byli rádi, když vůbec stíhali trošku po lidech uklízet. Úklid by to chtělo lepší, mastné židle, málo utřené stoly. Prostě taková obrovská jídelna. Určitě by udělali lépe přidat personál a prostory k jídlu. V době největšího náporu lidí bylo opravdu plno (stoly) a prázdno (jídlo v některých mísách). Manželovi vadilo, že jídlo bylo málo teplé. U každého jídla i během dne byly k dispozici např. i džusy (chutnaly příliš sladce a uměle), víno dobré, pivo slabé a průhledné. Kávu normálně nesladím, ale tam jsem si ji sladila dvěma cukry a pak už byla dobrá :-) Vždy hezké zákusky, ale ač miluji sladké, nesedl mi jejich styl (většinově samá přeslazená pěna nebo krém, případně barvené želatiny). Děti ale byly nadšené z lívanců každé ráno, z jogurtů, kompotů... Dětská část jen pro děti, dětské plastové stolečky, nádobí, a puštěná TV s pohádkou - nevyužívali jsme, ale někteří ano. Občas se tvořily fronty na čerstvě dělané jídlo, ale dalo se vydržet.

Nechápu, proč klasický řecký nápoj frappé byl zpoplatněn?!?! Nebo proč Mochito bylo zpoplatněné, ale jiné, třeba Cuba libre bylo zdarma – zvláštní!

Chyběla mi dost svačina, formou ovoce. Ovoce bylo vždy dost k hlavnímu jídlu, ale pak během dne mimo hlavní jídla na svačinu žádné a tak se člověk musel přejíst hned na snídani, když chtěl ovoce…

Animátoři super, snažili se všichni, ze všech klubů. I u bazénu, i když jste je potkali kdekoliv v areálu, super - usměvaví, energičtí...
Večerní program jsme byli pouze na dětské minidisko, a na Akrobat.show, moc hezké! Jen jsme zapomněli na repelent :-( Komárů tam bylo plno!!!

Pokoje - mazec. Měli jsme rodinný pokoj (v bloku 17), který jsme si připlatili, tzn. dvě oddělené místnosti. Ale vůbec to neodpovídalo 4 hvězdám. Kabely trčely ze zdi, zásuvky vysely volně ve vzduchu a to myslím úplně vážně! Chumel kabelů trčel i k TV - velmi úsměvné zapojení (ještěže děti už měly rozum a nesahaly, u menších dětí bych se tak nesmála), manžel měl postel, na které se bál pohnout, aby se nezřítil.
Umístění budovy super - hned u bazénu, ale kousek dál od Theather (takové jakože koloseum, kde se pořádaly večerní programy). Takže to bylo klidnější místo, vhodné pro děti. (Když teda nerachotí sousední pokoj! I zámky na dveřích byly dost hlučné.) S výhledem na zbytek zatravněného pozemku (takže fakt klídek). Rozhodně ale chyběly sítě na okna proti hmyzu!!! Naštěstí klimatizace fungovala a zdarma. Bohužel plno mravenců i v našem druhém patře, a dokonce i dvě sarančata. Celkově vybavení pokoje opravdu velmi slabé. Např. jako osvětlení jen dvě malé lampy se stínítky na celý pokoj cca 25m čtverečních. Tma i v koupelně. Ale pokoje prostorné, pro děti fajn. Pro 4člennou rodinu nebylo kam v koupelně pověsit mokré ručníky, které v tom vlhku ani neschly. Takže jsme věšeli různě po klikách apod. Klasický problém, velká skříň na věšení oblečení, ale ramínek velmi málo a žádné police.

Celkově s úklidem se to opravdu nepřehánělo. Sice každý den paní na úklid přišla, doplnila toal.papír, odnesla odpadky, ale asi jí někdo stopoval čas, a nemohla se zdržet :-) Ručníky byly totiž vždy jen tak hozené na hromadu na cca 15cm rampu nad záchod (jediné místo kam se dalo něco postavit v koupelně!). WC mísu asi ani neumývala :-( Každá postel byla přehozená - jakože ustlaná rozdílně a pokaždé jinak. Žádné kosmetické přípravky k dispozici, ani mýdlo!

Lednička na pokoji fajn. Dostali jsme 0,5l láhev vody na osobu na přivítanou, což bylo moc fajn, když člověk přijede a neví nejdřív co, kde - žíznivý z cesty...

Na pláži dost foukalo, (krásná písčitá pláž – ale písek pořád v očích), takže jsme byli hodně i u bazénu (lehátka zdarma). Navíc byl manžel znechucen, když nám tvrdili, že pláž je veřejná, a že tedy hotel nemůže za to, že se vybírá na pláži za půjčení lehátek 7€, ale hned na to jsme si všimli, že týpek, co to tam měl na starost, měl na sobě visačku z hotelu. Čili, hotelový zřízenec.
Zahradník pořád něco dělal, a všude byly nádherné rozkvetlé oleandry, buganvilie, ibišky, palmy, nádhera!
Bylo fajn, že v resortu bylo opravdu plno klientů Čechů a Slováků. Děti si zahrály i s cizími dětmi a rozuměli animátorům.

Dovolená celkově hodnocená jako fajn, já už totiž jela připravená na řeckou tzv. 4hvězdičku, manžel ne. Kriticky musím říct, že to opravdu rozhodně nedosahovalo ceny 115tis. na 10nocí, kupovanou na poslední chvíli…

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
3  Poděkujte uživateli CleopatraKatli.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hotel_responsible, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. července 2018
Překladač Google

Dear CleopatraKatli,
Thank you very much for taking the time to share your thoughts on TripAdvisor.

Guest satisfaction is our top priority. We are glad to know that you enjoyed your holiday. Our whole team is extremely committed to delivering the perfect vacation experience for our guests.

We are all delighted to read how much you enjoyed the experience among us and we all already look forward to welcome you soon.

Sunny regards,
Sandy Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze