Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 792)
Filtrovat recenze
3 792 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 171
1 281
727
350
263
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 171
1 281
727
350
263
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
493 792 recenzí
Recenzováno: 18. srpna 2018

Prostředí, přístup k moři, jídlo, animátoři, vše skvělé.
Jen nefungovala klimatizace na pokoji a nikdo jí i přes naší prosbu nepřišel opravit, dále bych uvítal lepší vybavení posilovny ( téměř žádné činky, málo strojů, žádná hrazda) .
Jinak jsem byl velice spokojen.

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Honza M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDA S, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. srpna 2018
Překladač Google

Dear Honza M,

Thank you for choosing Labranda Sandy Beach for your holiday accommodation and for taking the time to upload your feedback from your recent visit. We always aim to offer top quality service to all our guests so we are happy to hear that you enjoyed our extensive animation program, high end gastronomy and our beach, that has won many awards by the International Blue Flag Committee. We apologize with the experience you had with the room and rest assured that your feedback regarding the gym will be noted in our future renovation plans. We hope to see you again in the near future and become your home away from home.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Dovolená v tomto hotelu byla velice příjemná. Ubytování bych ohodnotil 5/10, jídlo 9/10, pláž a moře 10/10, animátoři 10/10 (jejich volejbal a waterpollo bylo super a večerní programy byli někdy super ale někdy slabší). Dále se mi líbil přístup obsluhy k hostům a ještě spoustu dalších věcí, ale to bych to sem psal další 2 hodiny. Celkově bych to shrnul: pro rodiny s dětmi ideální dovolená.

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli jkintr2000.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDA S, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. srpna 2018
Překladač Google

Dear jkintr2000,

Thank you for choosing Labranda Sandy Beach for your summer vacations and for taking the time to upload such a lovely review. We always aim to offer top quality services to all our guests so we are happy to hear that you enjoyed so much our food, beach, and animation. We will take into great consideration the rating you gave us regarding the rooms as it will help us in our future renovation plans.
We hope to see you again in the near future and become your home away from home.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. srpna 2018

Super relax.. večerní minidisko naprosto skvělé, děti nejvíce vzpomínají na pool párty odkud jsme je v noci museli vyhnat :-) animátoři super ;-) jídlo, pití, bazény naprosto super, žádné fronty u baru i když byl hotel plný lidí. Moře paráda....doporučuji

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Pavla V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDA S, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. srpna 2018
Překladač Google

Dear Pavla V,

Thank you for taking the time to upload such a positive review regarding your recent stay in Labranda Sandy Beach. Thank you for taking the time to upload your kind review regarding your stay in Labranda Sandy Beach. Providing our guests with a comfortable and relaxed stay is of top priority to us, so we're happy that you and your children had such a wonderful time. We hope to host you again i the future and become your home away for home.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. července 2018 prostřednictvím mobilu

Dovolena super personál perfektni lidé prijemny dětské programy vynikajici, jidlo super diskotéky pro deti super vynikajici animalní programatoři moře pro deti super pozvole pláže super.DOVOLENA SUPROVAAAAAAAAAA.

Datum pobytu: červenec 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli davidcina24.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDA S, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. srpna 2018
Překladač Google

Dear davidcina24,

Thank you for taking the time to upload such a positive review of your recent stay in Labranda Sandy Beach. We take great pleasure in knowing that you had such a superb time and you thoroughly enjoyed the animation program, the sea and the customer service. We hope to get the chance to host you again in the future and provide you once more with the top quality service for which Labranda is known.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. července 2018

Snad je to tím, že jsme cestovaly s kamarádkami a dcerou začátkem června, ale já si nemohu na hotel stěžovat. Byly jsme spokojené. co můžu vytknout je starší vybavení pokojů, to nám však nevadilo...vždyť na pokoji jsme téměř nebyly. Ubytováni jsme byly v bloku 4000, tedy blízko pláže a vedle bazénu. Musím říct, že pokoje byly denně uklizené a vyměněné ručníky, ani na chodbách a v okolí hotelu nebyl nepořádek. Bazény čisté a v době našeho pobytu poloprázdné. Najít lehátka tedy nebyl problém. Moře a pláž - úžasné!! Za osušky se už neplatí ve Spa záloha. Jídlo vynikající, obrovský výběr všeho, vždy nám chutnalo. Personál byl vždy milý a ochotný. Večerní zábavu jsme si obstarávaly samy a to třeba procházkou do vedlejšího městečka, jsou tam skvělé hospůdky a možnosti zábavy a nákupů. Tam jsme si i zamluvily výlety lodí a po ostrově Korfu u agentury paní Martiny, češky žijící na Korfu, vyšlo nás to na polovinu..za mne tedy celkově ano, já mám jen krásné zážitky z tohoto resortu, dovolenou jsme si užily.

Datum pobytu: červen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli LuckaCB.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hotel_responsible, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. července 2018
Překladač Google

Dear luckahornackova,
First of all, thank you for choosing Sandy Beach Resort.

It is always exciting to read positive feedback from our guests’ as it lets us know we are on the right path as providing excellent service to our guests.

We are looking forward to welcoming you back!

Best regards,
Sandy Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze