Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (3 894)
Filtrovat recenze
3 894 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 200
1 315
748
358
273
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 200
1 315
748
358
273
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
5103 894 recenzí
Recenzováno: 11. září 2018

Klidná a pohodová dovolená. Krásný resort, jídlo vynikající, každý den velký výber. Personál je zde velmi příjemný a ochotný včetně animátorů. Každý den úklizený pokoj. Krásná písčitá pláž blízko resortu - velmi milá slečna z pláže s modrými lehátky , která měla na starosti tuto část pláže :-) V resortu je vše - bary, restaurace, obchody, bazeny. Pro nás to byla jedna z nej dovolených. Děkujeme Labranda Sandy Beach za naší dovolenou. Tento hotel budeme doporučovat.

Datum pobytu: září 2018
1  Poděkujte uživateli Jarmila83.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDAS1, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. října 2018
Překladač Google

Dear Jarmila83,

Thank you for choosing Labranda Sandy Beach for your summer vacations and for taking the time to upload such a lovely review. We always aim to offer top quality services to all our guests so we are happy to hear that you enjoyed our resort so much you recommend it.
We hope to see you again in Labranda Sandy Beach in the near future and become your home away from home.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. září 2018

Resort je členitý s ubytováním ve dvoupatrových blocích, mezi nimi bazény, skluzavky, obchody, bary, půjčovny
kol, koloběžek, čtyřkolek. Leží přímo u krásné písčité pláže s teplou průzračnou vodou, lehátka na pláži za poplatek 7 EUR. Jídlo vynikající, na výběr ze tří restaurací ! Ubytování čisté, úklid pokojů každý den, zařízení
pokojů trochu starším nábytkem. Dojem mírně kazil občasný závan z kanalizace, což je ale v přímořských destinacích časté.

Datum pobytu: srpen 2018
1  Poděkujte uživateli danaD5179PW.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDAS1, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. září 2018
Překladač Google

Dear danaD5179PW,

Thank you for choosing Labranda Sandy Beach for your summer vacations and for taking the time to upload such a lovely review. We always aim to offer top quality services to all our guests so we are happy to hear that you enjoyed every aspect of our resort. We hope to see you again in the near future and become your home away from home.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Po 3 návštěvě vynikající. Můžu jen doporučit, příjemný personál, vynikající vedení hotelu. Jedno z mála míst kam se po 22 letem cestování vždy rádi vrátíme.Jídlo vynikající. Děkuji Lambrada Sandy Beach.

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli 44danav.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hotel_responsible, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. září 2018
Překladač Google

Dear Dana V,
Thanks a lot for your kind response.
It's quite the pleasure to have you as a regular guest here in Sandy Beach Resort.

As you're always welcome anytime. We appreciate your loyalty and your trust in our hotel and our staff. Rest assured that we want do everything it takes to make us deserving of your loyalty.

Looking forward to hear more from you, and to always exceed your expectation.

Best regards,
Sandy Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 27. srpna 2018 prostřednictvím mobilu

Tak strašnou dovolenou jsem ještě nezažil, procestoval jsem mnoho zemí, ale tady s all inclusive a čtyř a půl hvězdy ! jídlo každý den stejné a slabší průměr.U bazénu po zemi špína a samá vosa, džusy z prášku s podivnou chutí, pití u všech barů do kelímků bez chuti.Vodu na pokoj jsme si museli koupit , dostali jsme jen první den.Všude smrdí kanály. Za mě tak dvě hvězdy, Řecko nikdy více.

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli Radek N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
hotel_responsible, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. srpna 2018
Překladač Google

Dear Radek N,

We too are very disappointed to see you were not satisfied with your room. Excellent guest satisfaction is of enormous importance to us.

We do always the maximum to satisfy all our guests especially with the culinary and with the cleanliness of our hotel and every one of us is doing the best to let every guest feel welcome and comfortable. We are sorry and apologize if you haven’t had this impression.

We hope you give us another chance to convince you of our hotel.

Best regards,
Sandy Beach Resort Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. srpna 2018

Prostředí, přístup k moři, jídlo, animátoři, vše skvělé.
Jen nefungovala klimatizace na pokoji a nikdo jí i přes naší prosbu nepřišel opravit, dále bych uvítal lepší vybavení posilovny ( téměř žádné činky, málo strojů, žádná hrazda) .
Jinak jsem byl velice spokojen.

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Honza M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
LABRANDA S, Manager v zařízení Labranda Sandy Beach, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. srpna 2018
Překladač Google

Dear Honza M,

Thank you for choosing Labranda Sandy Beach for your holiday accommodation and for taking the time to upload your feedback from your recent visit. We always aim to offer top quality service to all our guests so we are happy to hear that you enjoyed our extensive animation program, high end gastronomy and our beach, that has won many awards by the International Blue Flag Committee. We apologize with the experience you had with the room and rest assured that your feedback regarding the gym will be noted in our future renovation plans. We hope to see you again in the near future and become your home away from home.

Kind regards,
Hotel Management
Labranda Sandy Beach

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze