Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (4 558)
Filtrovat recenze
4 560 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 737
1 216
360
131
116
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 737
1 216
360
131
116
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
384 560 recenzí
Recenzováno: 8. února 2020 prostřednictvím mobilu

Hotel jsme navštívili v říjnu skoda ze behem naseho týdenního pobytu tri dny pršelo. Ale to je priroda a nic s tim nenadelame, navic jsme nebyli v hlavní sezóně. Byli jsme ubytováni v beach bungalov. V bungalovu vse co je potreba, ciste, dvakrát denně uklid. Ostrov nádherný. Nejvic jsme si uzili vylet big game adventure. Videli jsme: delfiny, manty a zelvy. Zraloka obrovskyho bohuzel. Ale bylo to vynahrazeno temi delfiny. Coz nam vubec neprekazilo. Personál strasne mily a napomocny. Kazdy den joga. Prijezd a odjezd z ostrova nezapomenutelný. Na tuto dovolenou budeme dlouho vzpomínat. ❤️

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli gabriela_Q1990RE.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Sun-Island-Resort, Manager v zařízení Sun Island Resort and Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. února 2020
Překladač Google

Dear gabriela_Q1990RE,

Greetings from Sun Island Resort!

Thank you for choosing our resort as your holiday destination and for recognizing the efforts of our team. We are delighted to share your kind words of our team, who will feel proud and further encouraged. You can always be assured of a warm welcome whenever you wish to return to stay at Sun Island Resort.

Thank you for your review and we hope to have you with us again on your next visit to Maldives.

Best regards,
Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. ledna 2020

Nádherné místo, byli jsme maximálně spokojeni. Jídlo,servis,moře,příroda. Nejvíce na nás zapůsobilo Diving centrum a jeho zaměstnanci, Shahid, Rafa an,Midu, Emi -byli úžasní. Děkujeme a určitě se vratime

Datum pobytu: leden 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Alanjancik.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Sun-Island-Resort, Manager v zařízení Sun Island Resort and Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. ledna 2020
Překladač Google

Dear Alanjancik,

Greetings from Sun Island Resort!

Thank you for choosing our resort as your holiday destination and for recognizing the efforts of our team. You can always be assured of a warm welcome whenever you wish to return to stay at Sun Island Resort.

Thank you for your review and we hope to have you with us again on your next visit to Maldives.

Best regards,
Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. prosince 2019

Byli jsme s CK Fischer a vybrali jsme si jako naše líbánky. Let byl z Prahy do Istanbulu, dále Istabul-Male a následně 20 minutový let Male- Maamigili a krátký transport člunem. Ačkoli jsme cestovali v období dešťů (srpen), tak pršelo převážně v noci a přes den jsme zažili déšť jen párkrát. Není to ale nic dramatického, většinou déšť přešel stejně rychle, jako přišel a na teplotu vzduchu či vody to nemělo žádný vliv, naopak se trochu "pročištil" vzduch.
Co se týče ubytování, měli jsme Superior Beach bungalow a bylo to super. Velký, prostorný domek s koupelnou, venkovní sprchou a teráskou. Na pláž jsme chodili přes terásku, udělali jsme "tři kroky" a byli jsme na pláži.
Pláž nádherná, opravdu bílý jemný písek a všude krásné palmy. Voda azuro, nádhera. Na šnorchlování doporučujeme oblast kolem mola u vodních bungalowů, tam jsme viděli spousty malých žraloků i různé rybičky. Naopak opatrně na místě určeném pro šnorchlování u italské restaurace, jsou tam silné proudy a hluboko.
Rozhodně stojí za to půjčit si kola a prozkoumat ostrov (teoreticky se dá i obejít pěšky), ale na kole je to zábava :-) Chtěli jsme je původně jen na den, ale nakonec jsme je měli dny tři. Z hlediska přesunů na různá místa na potápění nebo plavaní je to praktičtější a šetří to čas. Doporučujeme zajet na oba cípy ostrova, na jednom je krásná "šikmá" palma s houpací sítí, na opačném centrum vodních sportů. My jsme vyzkoušeli vodní skútr a nelitujeme :-)
Jídlo je v resortu také fantastické, chutné a je si z čeho vybírat. Po celou dobu pobytu maté svůj stůl a svého číšníka, takže se nemusíte bát, že bude třeba v daný čas plno. Nutno také zmínit, že veškerý personál je moc milý, ochotný a přátelský, což dokresluje tu celou atmosféru této překrásné destinace :-)
Jinak po celou dobu pobytu můžete využít sportovišť, které jsou zadarmo! :-) Bedminton, pingpong, basket, šipky,... Každý večer nechyběl animační program. Člověk se tam opravdu nenudí.
Nutno dodat, že je to opravdu ráj na zemi a moc rádi bychom se někdy znova vrátili! :-)

Tip ohledně pokoje: Rozhodně se vyplatí investovat do pokojů Sunset či Superior. Garden Villy jsou ošizené o pláž.
Datum pobytu: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli ko-ve-1.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Sun-Island-Resort, Manager v zařízení Sun Island Resort and Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. prosince 2019
Překladač Google

Dear ko-ve-1,

Greetings from Sun Island Resort, Maldives!

Thank you for choosing our resort as your holiday destination and for recognizing the efforts of our team. You can always be assured of a warm welcome whenever you wish to return to stay at Sun Island Resort.

Thank you for your review and we hope to have you with us again on your next visit to Maldives.

Best regards,
Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. listopadu 2019

Nejkrásnější dovolená. Byli jsme zde s manželkou a synem. Krásné pláže a příroda(palmy+exotické stromy), skvělá strava, čisté moře, super výlet na žraloka verlibího+manty+delfíny+želva+kosatka(snorchlování Big Game 100 dolarů)-obrovský zážitek-doporučuji. Výlet na vedlejší ostrov Holiday- krásny, malý. Vše čisté-úklid 2x denně ani nevíte kdy:). Cesta/doprava s Turkish skvelý. Jen v informacích uváděný hydroplám v rámci vnitro-dopravy není.

Datum pobytu: listopad 2019
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 364vladim_rp.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Sun-Island-Resort, Manager v zařízení Sun Island Resort and Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. listopadu 2019
Překladač Google

Dear 364vladim_rp,

Greetings from Sun Island Resort, Maldives!

Thank you for choosing our resort as your holiday destination and for recognizing the efforts of our team. You can always be assured of a warm welcome whenever you wish to return to stay at Sun Island Resort.

Thank you for your review and we hope to have you with us again on your next visit to Maldives.

Best regards,
Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. října 2019

Byli jsme tu s rodinou na dovolené koncem října ve Standard Beach Bungalow no.405
výhodou této strany ostrova je volný výhled na moře a krásné západy slunce plus pro nás šumění příboje a připlouvání rejnoků na večerní krmení,vzdálenost od moře cca. 20m za to ale oproti jiným částem ostrova krásná velká pláž s tím že se nemusíte "mačkat" na malém prostoru se sousedy pozvolným vstupem do moře bez korálů! vhodná pro děti.Ubytování dvojdomek se spíše průměrným vybavením ocenili jsme venkovní sprchu která je situovaná na mini dvorečku z koupelny,klima fungovala bezvadně stejně jako plochá tv.s místním informačním kanálem plus aplikace s live tv.minibar s 4. druhy soft drinků po dvou zdarma na all inclusive denně a tři lahve vody.postel pohodlná neproležená.Úklid perfektní ráno během snídaně a během večeře.Každý den výměna ručníků uklízeč byl milí a v pohodě.Snídaně dobrá stále se opakující vajíčka omeleta ovoce sladké slané pečivo klasika,oběd spíše standart kuře,hovězí,zelenina,ovoce,sladkosti,dobré polévky:) nic nás nepřekvapilo minimum mořských specialit na které si můžete zajít do specielních restauraci které nejsou all inc.večeře v podobném duchu zde vidím prostor pro zlepšování jeli to možné vzhledem k ostrovní poloze resortu.Obsluha rychlá milá klidná velice vstřícná hlavně k dětem.Personál až neuvěřitelně pracovitý deně úklid celého ostrova.Večerní zábava spíše průměrná až na kapelu the Kabans ty hráli super! vesměs všechno funguje perfektně,poklona managementu hotelu.Příroda, pláže, poloha ostrova, moře, prostě nádhera, šnorchlování v přístavu u Italské restaurace fantastické krmení stovek barevných ryb z ruky je bezkonkurenční zážitek pro děti a amatérské potápěče na místě schody do moře u nich sprcha plus toalety,na druhé straně ostrova večerní krmení rejnoků a žraloků až děsivý zážitek doporučuji všem kdo se chtějí koupat po soumraku:) Bazén čistý rozlehlý na hezkém místě bez atrakcí pro děti,vodní bar s příjemným barmanem milou obsluhou a lidmi od ručníků. Celkově je ostrov nádherný plný krásných zákoutí houpaček palem a pláží dovolenou bych určitě doporučil a do rezortu se určitě rádi vrátíme.

Tip ohledně pokoje: Podle mého subjektivního názoru má západní strana ostrova lepší pláže.
Datum pobytu: říjen 2019
    • Cena / kvalita
    • Umístění
    • Služba
Poděkujte uživateli mourekk.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Sun-Island-Resort, Manager v zařízení Sun Island Resort and Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 31. října 2019
Překladač Google

Dear mourekk,

Greetings from Sun Island Resort, Maldives!

Thank you for choosing our resort as your holiday destination and for recognizing the efforts of our team. We are delighted to share your kind words of our team, who will feel proud and further encouraged. You can always be assured of a warm welcome whenever you wish to return to stay at Sun Island Resort.

Thank you for your review and we hope to have you with us again on your next visit to Maldives.

Best regards,
Management

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze