Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
51 lidí si prohlíží tento hotel
Zajistěte si nejnižší cenu od těchto stránek
ZenHotels.com
313 US$
View deal
Booking.com
Expedia.com
Official Site
Prohlédněte si všech 16 nabídek
Ceny jsou poskytovány našimi partnery a zahrnují ceny pokojů na jednu noc včetně veškerých daní a poplatků známých našim partnerům. Podrobnější informace získáte od našich partnerů.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (4 756)
Filtrovat recenze
4 756 výsledků
Hodnocení cestovatelů
2 883
1 240
369
136
128
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
2 883
1 240
369
136
128
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
274 756 recenzí
Recenzováno: 26. února 2021

Hezký resort v ráji. Starší vybavení, nicméně pokoje čisté, pravidelně uklízené. Jídlo skvělé ve velkém výběru. Personál velmi ochotný. Zejména jsme byli moc spokojeni s číšníkem Mamunem, jež nás celý pobyt obsluhoval.
Jediná vada na kráse byly odpadky, hlavně plastové lahve, povalující se na pláži.

Datum pobytu: únor 2021
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Q7761QYannah.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Sun Island Maldives, Marketing v zařízení Sun Island Resort and Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. února 2021
Překladač Google

Dear Q7761QYannah,

Greetings from Sun Island Resort!

Thank you for choosing our resort as your holiday destination in the Maldives. We are happy to hear that you had a fantastic stay and that our team has taken good care of you. It will be our pleasure to share your compliments with Mamun who will be happy to know his efforts have been recognized. You can always be assured of a warm welcome whenever you wish to return to stay at Sun Island Resort.

Thank you for your concerns with us as it will help us to improve the service quality and we look forward to having you with us again on your next visit to the Maldives.

Best regards,
Sun Island

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. února 2021

Byli jsme zde březen 2019 a v dané cenové kategorie je to absolutně nejlepší volba.
Nebýt naprosto tragické komunikace hotelu, konkrétně paní April, tak bych se do tohoto resortu znova vrátil.
Měli jsme první noc presidentské apartmá a pak dvě vily a to s číslem 133 a 132. Tyto vily byly skvělé, měli jsme štstí a kdybych semka jel znova, chtěl bych ty samé. Pro mne a mou rodinu jsou rozhodně lepší klasické vily na pláži, než vily nad mořem. Určitě nebrat vily v zahradě. A důležité je být na straně ostrova, kde jsme bydleli my (na druhé straně je moc korálů a nedá se tam plavat).

Bohužel letos jsme byli na Amari Havoda, a tento resort je mnohem lepší než Sun Island resosrt, ale v dané cenové kategorii tento resort maximálně doporučuji. Velmi přívětivý personál, čisto, jídlo mi chutnalo, krásné pláže. Možná trošičku slabší šnorchlování a staré vybavení pokojů.

Nicméně tento resort v dané cenové kategorii nemá chybu a nebýt žalostné komuniakce resortu, tak bych dal plný počet hvězdiček.

Tip ohledně pokoje: Doporučuji deluxe beach bungalov
Datum pobytu: březen 2020
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Mirekcestovatel.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Sun Island Maldives, Marketing v zařízení Sun Island Resort and Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. února 2021
Překladač Google

Dear Mirekcestovatel,

Greetings from Sun Island Resort!

Thank you for choosing our resort as your holiday destination. We are very sorry that some of your experience was not up to expectations and would like to thank you for sharing this feedback with us as it will help us to improve the service quality in the future. You can always be assured of a warm welcome whenever you wish to return to stay at Sun Island Resort.

Thank you for your review and we look forward to extending our hospitality to you again on your next visit to the Maldives..

Best regards,
Sun Island

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 3. prosince 2020

Perfektní resort, krásný ostrov, ubytování jsme měli v krásných pokojích Beach Pool Villa. Od příletu do odletu bylo vše perfektně organizované. Během celého pobytu bylo ze strany personálu o nás velmi hezky pečované - obsluha v restauraci, bary, pokoje, servis na pláži nebo při bazénu. Svatba proběhla na krásně vyzdobené pláži s místními zvyky. Po celou dobu obřadu bylo vše perfektní a bez problému. Velmi krásné a udržované pláže. Během pobytu doporučujeme zapůjčit si jízdní kola a objet si celý ostrov a veškerá zákoutí tohoto ostrova. I přes aktuální situaci COVID ve světě, bylo vše velmi detailně a perfektně udržované a všude byly dodržované veškeré opatření.
Touto cestou bychom chtěli velmi poděkovat celému personálu hotelu a taktéž cestovní agentůře DELUXEA obzvlášť paní M.Verešové a delegátce Hance, které nám vždy byly ve všem nápomocné, když to bylo potřebné.

Děkujeme za nezapomenutelný zážitek strávený na tomto ostrově. Pokud bude možnost, velmi rádi se na toto místo opět vrátíme.

Martin, Klaudi a Tobias

Tip ohledně pokoje: V případě, že máte raději soukromí, doporučujeme pokoj beach pool villa nebo water bungalow.
Datum pobytu: listopad 2020
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli PietroszekM.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Sun Island Maldives, Marketing v zařízení Sun Island Resort and Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. prosince 2020
Překladač Google

Dear PietroszekM,

Greetings from Sun Island Resort!

We are so glad to read you had such a great vacation at Sun Island Resort and for recognizing the efforts of our team. Thank you for your kind words; we were honored to be part of your wedding celebration. It is extremely rewarding to see this heartfelt review as we work hard to ensure that you receive warm and attentive service.

Thank you so much for your lovely feedback and we hope to have you with us again on your next visit to the Maldives.

Warm regards,
Sun Island

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 13. dubna 2020

Dovolená splnila naše očekávání, chtěli jsme si odpočinout, mít klid, bez lidí a načerpat síly. Toto se nám na tomto ostrově podařilo, na ostrově byl krásný park , chodili jsme na procházky a snadno se prošel celý ostrov. Pláž krásná, voda průzračná. Bydleli jsme v bungalovu a každý měl svou terásku, lehátka, bylo zde čisto. Večer bylo vždy krmení mant, rejnoků a také žraloků. Součástí dovolené byl také rybolov, který jsme si s manželem užili ( jsme oba rybáři ) a co se ulovilo tak večer bylo pro nás připraveno.A co je důležité je zmínit jídlo,které bylo skvělé. Dlouhá cesta,ale která zato stojí.

Datum pobytu: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
2  Poděkujte uživateli 211pavl_nas.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Sun Island Maldives, Marketing v zařízení Sun Island Resort and Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. listopadu 2020
Překladač Google

Dear 211pavl_nas,

Greetings from Sun Island Resort!

Thank you for choosing our resort as your holiday destination in the Maldives. We are happy to hear that you had a fantastic stay and that our team has taken good care of you. You can always be assured of a warm welcome whenever you wish to return to stay at Sun Island Resort.

Thank you so much for your lovely feedback and we hope to have you with us again on your next visit to the Maldives.

Best regards,
Sun Island

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. března 2020

V únoru jsme navštívili Sun Island . Cestovali jsme dva manželské páry na dvanáct dní pobytu ve vodních vilách..Protože jsme již starší lidé , požádal jsem ještě z domova e.mailem o to, aby jsme byli ubytovány co nejblíž k pláží, protože jsem invalida a dlouhé chození mě dělá potíže. Bylo nám to slíbeno. Bohužel skutečnost byla naprosto jiná . Naše dvě vili 348 a 349 byli takřka na konci mola. I to se může stát, každý občas udělá nějak chybu.
K samotnému hotelu, musíme poděkovat celému personálu od pokojského po číšníky prostě všem. Druhý den se mě u večeře udělala nevolno a mnohokrát děkuji všem, kteří mě poskytli pomoc včetně lékaře a jeho zdravotní sestřičky. Pomoc byla velice profesionální.
Jinak ubytování, v prostorných a dobře vybavených vilách, všude dokonalý pořádek , krásné koupání a hustá vegetace,doporučujeme každému aby si půjčil jízdní kolo a prozkoumal tak jako my celý ostrov. Třešničkou na dortu pobytu je večerní krmení žraloků a mant. Naše manželky si pochvalovali i kvalitu bílého vína a mému kolegovi chutnal zdejší Gin.
Takže s celou dovolenou a s jejím zorganizováním jsme všichni naprosto spokojeni.
Všechny na ostrově moc a moc zdravíme.

Tip ohledně pokoje: Nedokážu zhodnotit které pokoje jsou lepší.
Datum pobytu: únor 2020
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Boss1968.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Sun Island Maldives, Marketing v zařízení Sun Island Resort and Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. listopadu 2020
Překladač Google

Dear Boss1968,

Greetings from Sun Island Resort!

Thank you for choosing our resort as your holiday destination in the Maldives. We are happy to hear that you had a fantastic stay and that our team has taken good care of you. It will be our pleasure to share your compliments with our staff who will be happy to know their efforts have been recognized. You can always be assured of a warm welcome whenever you wish to return to stay at Sun Island Resort.

Thank you so much for your lovely feedback and we hope to have you with us again on your next visit to the Maldives.

Best regards,
Sun Island

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze