Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (1 074)
Filtrovat recenze
1 074 výsledků
Hodnocení cestovatelů
281
474
207
63
49
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
281
474
207
63
49
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 074 recenzí
Recenzováno: 14. července 2019 prostřednictvím mobilu

Hotel je čistý, pravidelný úklid a výměna ručníky. Ručníky musíte hodit na vanu, aby je uklízečka vyměnila. V hotelu je možné zapůjčit si ručníky k bazénu za vratnou kauci 10 eur. Personál je super. Hodně animačních programů a animátoři jsou vtipný a je s nimi sranda. Jen výtahy něco pamatuji a sklamal mě výhled z terasy. Výhled byl na zeď stravování bylo dobré. Pestrý výběr. Pláž je od hotelu jen kousek a to přes silnici, tak to je také plus. Na pláži je hrubozrný písek . Moře studené vedle hotelu vede promenáda po pobřeží a jsou zde různé stánky se suvenýry, ale až na večer.

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli jaroslavp326.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Senator-Hotels, Gerente v zařízení Playadulce Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. července 2019
Překladač Google

Dear Guests,

Thank you so much for sharing your experience with us. Please Know that it is our aim that you spend the best days of your holidays with us and this is what we are working for and trying to improve every day.

We regret very much, that we have not satisfied you in such important issues like hygiene and careful cleaning in the rooms of our guests

We stay in your entire disposal and hope that you return to visit us in other occasions, meanwhile we will continue working in achieving our goal that is that our guests enjoy their stay along their holiday in our establishment.

Kind regards,
Francisco Meroño
Playadulce Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. září 2018 prostřednictvím mobilu

Krásný moderní hotel!Služby hotelu....prostorné pokoje s výhledem na moře... jídlo,pití na vysoké urovni ...v all in skoro vše z nabidky.Hotel přímo u pláže.Krásné klidné okolí. Prostě luxusní dovolená.Doporučuji navštivte hotel Playa Dulce.Víťa

Datum pobytu: srpen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Poděkujte uživateli Vít R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Senator-Hotels, Gerente v zařízení Playadulce Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. září 2018
Překladač Google

Dear Guests,

It is a pleasure for us to know that your stay in our hotel was as pleasant as you indicated. Your comment makes us feel proud of the work done on a daily basis, with the only aim of satisfying the needs of our guests.

We once again thank you and are looking forward welcoming you to any of our establishments. Kind regards,

Francisco Meroño
PlayaDulce Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. srpna 2017

V hotelu Playadulce jsme strávili týden v červenci 2017. Poloha hotelu skvělá, k moři jen přes silnici (pláž i moře čisté, voda trochu chladnější). Podél moře velmi příjemná promenáda (lemují ji však jen hotely nebo bary), obchody v pěší vzdálenosti na hlavní třídě. Areál hotelu moc příjemný, jídlo velmi dobré, každý si určitě vybere. Pokoje jsou zastaralé, všude je ale čisto, v celém hotelu se stále uklízí. Personál příjemný, zčásti se domluvíte i německy, převažuje však angličtina. Doporučuji výlet do Granady - úchvatné!!! (my jeli od Čedoku - vše perfektně připravené!!!!).

Datum pobytu: červenec 2017
1  Poděkujte uživateli Lenka N.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 10. června 2017 prostřednictvím mobilu

jely jsme s matkou pres CK, objednaly plnou penzi. jidlo naprosto v poradku, klasicka spanelska 4hvezda. standard pokoje maji balkony s bocnim vyhledem na more. pozor na pokoj 503, jako jeden z mala je bez balkonu, druhy den ho ale bez problemu vymenili. jeste nebyla sezona, tak u bazenu lehatek dost. k mori pres nefrekventovanou ulici, lehatko na cely den 4 eura. nejblizsi market cca 800 metru.

Datum pobytu: červen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
1  Poděkujte uživateli 564alexandra_.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 12. května 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: květen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Senator-Hotels, Gerente v zařízení Playadulce Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 20. května 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze