Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Degustační menu”
Recenze MG Restaurace

MG Restaurace
Certifikát výjimečnosti
Podrobnosti o restauraci
Recenzováno: 23. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Degustační menu - skvělý zážitek, prvotřídní suroviny a moc milá obsluha
Rozhodně doporučuji všem, které baví alchymie na talíři

Datum návštěvy: listopad 2019
Poděkujte uživateli ane_kah2018.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MiroslavG77, Vlastník v zařízení MG Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. listopadu 2019

Dobrý den,

to jsem moc rád že jste si to u nás užili a budu se těšit brzy na viděnou!

Hezký den s pozdravem

Miroslav Grusz a MG team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Napsat recenziRecenze (79)
Hodnocení cestovatelů
Typ cestovatele
Období roku
Jazyk
  • Další jazyky

2679 recenzí

Recenzováno: 10. listopadu 2019

Nejlepší restaurace na mladoboleslavsku, chuťově i vizuelně vyvážené jídlo, profesionální obsluha a příjemné moderní prostředí. Vřele doporučuji :-)

Datum návštěvy: říjen 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Romana P.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Miroslav-Grusz, Owner v zařízení MG Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. listopadu 2019

Dobrý den, Romano,

děkujeme za návštěvu a vaše hodnocení naší práce!

Budeme se těšit brzy na viděnou!

Hezký den

S pozdravem

Miroslav Grusz a MG team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 6. listopadu 2019

Před několika měsíci jsem jako dárek obdržel voucher na návštěvu restaurace MG. Konečně nyní, po hektickém létu, jsme se mohli do restaurace vypravit a učinit vlastní zkušenost s vychvalovanou kuchyní. Lokalita u letiště je zajímavá, prostor s konkávní prosklenou plochou orientovanou pohledově do letištní plochy působil velmi uklidňujícím dojmem. Vybavení prostoru není honosné, spíše účelné a pohodlné. Příznivě hodnotím, že stoly nebyly natlačené na sebe a rozestupy ponechávaly slušné soukromí. Čistě pánská obsluha byla hbitá, úslužná - možná snad příliš neosobní. Vybrali jsme si pětichodové degustační menu, za které bylo následně účtováno přes 1600 Kč na osobu. Co mne rozmrzelo bylo to, že z degustačního menu jsme obdrželi tři předkrmy (!!!), jedno hlavní jídlo a pak nejlacinější dezert. Tatarák ze žlutoploutvého tuňáka a modrohlava se zázvorem, řeřichou, chilli a konfitovaná rajčátka, pak hovězí tatarák s černým lanýžem a mandlovým krémem. Další byla pečená mušle sv.Jakuba s kukuřičným krémem, guanciale, mořským hroznem a kaviárem, následoval hlavní chod grilované bažantí prso s guanciale, pečeným celerem, dýní, divokým květákem a borůvkami, jako mezichod jsme dostali lžičku sorbetu z okurky, maracuji a juzu (to jsem neznal), nakonec k výborné kávě ještě žemlovka s pečeným jablkem. Jídla jsou vcelku pěkně upravená, kromě tataráku však se mi nedařilo vychutnávat chuťové nuance mezi jednotlivými chody, nějak se překrývaly - u degustačního menu trošku problém. Závěrečná žemlovka byla přeslazená - i na můj vkus, a já sladké jinak moc rád. K pití nealko pivo (řídili jsme) a sklenka slovinského sauvignonu - ten výborný. Na závěr káva se šlehaným cukrem - rovněž velmi dobrá. Voucher nám., bohužel, nevzali - restaurace je vydává s platností pouze na 6 měsíců. Ano, byli v právu, jenže ...... :-(
při takovýchto cenách by jeden očekával alespoň minimální dávku nadhledu .....

Datum návštěvy: listopad 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
2  Poděkujte uživateli Filip C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Miroslav-Grusz, Owner v zařízení MG Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. listopadu 2019

Dobrý den, Filipe,

omlouvám se, ale účetně odpsaný Voucher nemůžeme přijmout, pokud host zavolá před koncem platnosti, umíme ho ještě prodloužit. Moc děkuji za vaši zpětnou vazbu, škoda že jsme se netrefili do vašich chutí toho dne. V pětichodovém degustačním menu je vždy jen jeden hlavní chod.
Věřím že při vaší příští návštěvě, bude vše v nejlepším pořádku, jako v minulosti.
Rád Vám sestavím menu na přání, prosím kontaktujte mě na tel:777616758.

Děkuji

Hezký den

S pozdravem

Miroslav Grusz a MG team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 31. října 2019

Příjemné prostředí s výbornou kuchyní a milým personálem.
Těšíme se na další návštěvu
Doporučujeme

Datum návštěvy: říjen 2019
Poděkujte uživateli Zuzana S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MiroslavG77, Vlastník v zařízení MG Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2019

Dobrý den, Zuzano,

děkujeme že jste si to u nás užili a těšíme se brzy na viděnou!

Hezký den

S pozdravem

Miroslav Grusz a MG team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 9. října 2019

Vzhledem k době naší návštěvy nemohu hodnotit ani výhled ani venkovní posezení, ale restaurace příjemná a pohodlné sezení. Obsluha pozorná, milá, rychlá. Jídlo dobré, bohužel některé chody například polévka mohla být méně slaná. Čokoládový dort s meruňkami a zmrzlinou z mořské soli tudíž vyloženě není můj šálek kávy, ale jiným chutnal.

Datum návštěvy: září 2019
    • Cena / kvalita
    • Služba
    • Potraviny
Poděkujte uživateli Helena M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MiroslavG77, Vlastník v zařízení MG Restaurace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. listopadu 2019

Dobrý den,

děkujeme za návštěvu a budeme se těšit brzy na viděnou!

Hezký den

Mirek a MG team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.

Cestovatelé, kteří si prohlíželi místo MG Restaurace, si také prohlíželi

Mladá Boleslav, Středočeský kraj
 
Mladá Boleslav, Středočeský kraj
Mladá Boleslav, Středočeský kraj
 

Už jste navštívili MG Restaurace? Sdílejte své zkušenosti!

Napsat recenzi Přidat fotografie

Vlastníci: Jaká je Vaše verze příběhu?

Vlastníte nebo spravujete toto zařízení? Převezměte zdarma kontrolu nad svým profilem a budete moci odpovídat na recenze, aktualizovat svůj profil a mnohem více.

Převezměte kontrolu nad svým profilem