Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotely poblíž
Recenze (2 995)
Filtrovat recenze
2 995 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 746
798
281
119
51
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 746
798
281
119
51
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
5102 995 recenzí
Recenzováno: 16. října 2017

Maximální spokojenost. Nádherné moře. Všude čisto, apartmán prostorný, pěkný, s terasou, uklízen 2x denně. Venkovní sprcha úžasná. Personál velmi milý a ochotný. Jídlo pestré a velmi dobré. V hlavním baru každý večer živá hudba. Nabídka výletů. K dispozici svatební salon, obchůdek se suvenýry, ... Připojení k internetu v barech zdarma. Ostrov obejdete po plážích za necelou hodinku. Fotografie odpovídají realitě. Za nás maximální spokojenost.

Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
2  Poděkujte uživateli simonasebkova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michael_Nassiri, General Manager v zařízení Adaaran Select Meedhupparu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. listopadu 2017
Překladač Google

Dear simonasebkova,

thank you very many much for taking the time and making the effort to write such an excellent review. We are very pleased that you enjoyed your time with us.
We hope that we will be able to welcome you back again in the future.

With Best Regards
Michael Nassiri
General Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. května 2017 prostřednictvím mobilu

Tento resort maximáně doporučuji. Strávil jsem tu 10 dní - všichni velice příjmný a ochotný, všude čisto. Jídlo pestré a velice chutné. Moře idélní pro šnorchlování a potápění. 4 různé bary zajišťují večerní zábaru - osobně doporučuji Sunrice bar pro naprostý klid.

Datum pobytu: květen 2017
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli AlesFisch.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michael_Nassiri, General Manager v zařízení Adaaran Select Meedhupparu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 10. června 2017
Překladač Google

Dear Ales F.,

thank you very much for taking the time and making the effort to review our hotel. We all are very pleased that you enjoyed your stay with us so much and do hope that we will be able to welcome you back again in the future.

With best Regards
Michael Nassiri
Resident Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. dubna 2017 prostřednictvím mobilu

Po lonske navsteve Kihaadu jsem byl zvedavy na tento maledivsky resort. Trosku jsem se obaval "steny", ktera zde mela stat. Ta je jiz ale vice nez.rok zbourana. Pokoje nijak extra velke, ale ucelne zarizene. Nabidka jidla dostacujici pro pro kazdeho. More krasne a ciste.

Datum pobytu: duben 2017
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
3  Poděkujte uživateli Daniel L.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michael_Nassiri, General Manager v zařízení Adaaran Select Meedhupparu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. května 2017
Překladač Google

Dear Daniel L,

thank you very much for taking the time and making the effort to write such a good review. We are pleased that you enjoyed your stay with us so much. We do hope that we will be able to welcome you back soon.

With Best Regards

Michael Nassiri
Resident Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 7. září 2016 prostřednictvím mobilu

Naprosto úžasný komplex!
Všude perfektně čisto,vilky se uklízejí 2x denně,listí shrabujou kluci snad každou hodinu.
Šéfkuchař,který má vedle restaurace bylinkovou zahrádku chodil s úsměvem od jednoho hosta k druhému a s každým prohodil pár slov,což vždy potěší.
Jsem zhýčkaná,ale můžu jen potvrdit,že mi Adaaran vyrazil dech.
Ten,kdo tvrdí,že je v nabídce málo jídla a all inclusive koktejlů je blázen-vše naprosto dostačující a pokud chceš něco extra,tak si připlať,nebo se ubytuj ve vodní vile! Já miluju písek,takže jsme volili vilku na pláži. Že se musí platit minibar?...no a?...jsi snad tak líný,že si nemůžeš pro ten drink zajít do jednoho z pěti barů poblíž,který máš v rámci all inclusive? Alkoholem rozhodně nešetří. Když si dáte cuba libre v Evropě,tak tam ten rum skoro necítíte a tady to máte půl na půl:)
Pro mě to byla hned po Seychelách ta nejhezčí dovolená. Prvotřídní služby,neustále se usmívající a vstřícný personál...čistota na jedničku jak v ubytování,tak v okolí a na pláži,jídlo výborný,úchvatný podmořský život-nemám jedinou výtku!
Doporučuji vřele všem kamarádům a známým. Nikdy se nevracím na stejné místo,ale sem se vrátím ráda.
Moc děkuji Adaaran Select Meedhupparu za úžasnou dovolenou!!!

Datum pobytu: srpen 2016
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
3  Poděkujte uživateli Veronique1128.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Michael_Nassiri, Resident Manager v zařízení Adaaran Select Meedhupparu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. září 2016
Překladač Google

Dear Veronique1128,

thank you very much for taking the time and making the effort to write such a wonderful review. The Team and I am very pleased to hear that you fully enjoyed your stay with us.
We hope that we will be able to welcome you back soon

Best Regards

Michael Nassiri
Resident Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. března 2015

Toto byla naše druhá cesta na Meedhupparu a byli jsme spokojeni, i když po příjezdu jsme dostali pokoj ve stejné části ostrova jako poprvé tak to se nám nelíbilo, ale po dohodě s manažerem jsme druhý den dostali pokoj v části kterou jsme požadovali a za to jim patří poděkování, že nám vyhověli. Jídlo bylo bylo chutné, snídaně velmi pestrá- vejce na všechny způsoby a výborná křupavá slanina. Také musím velmi pochválit moučníky, ty jsou opravdu top a také velký výběr ovoce, u mne číslo 1 papaa a ovocné saláty. Jinak šnorchlování je lepší na severní straně a u hlavní pláže a myslím že je jedno z nejlepších na Maledivy. Ubytování je moc pěkné a dostačující, pokojové služby byli ok.Od naší první návštěvy uplynuly 4 roky a od té doby tam přibyli 2 plážové bary což my velmi ocenili. Určitě bych tento ostrov doporučila.

Datum pobytu: leden 2015
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
5  Poděkujte uživateli Ivana S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Nacho I, Manager v zařízení Adaaran Select Meedhupparu, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. března 2015
Překladač Google

Dear Guest,

On behalf of every team member on the island, I would like to thank you for taking the time to share your holiday experience. Your review is very reassuring and it certainly motivates the team to strive for a better level of services.

Thank you for the comments. Very good to know you had enjoyed the stay with Meedhupparu Maldives. We are very much looking forward to your next visit on the island so please do not hesitate to be in touch with us if you request any assistance in the future.

Kind regards,
Nacho Ibarra
Resident Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze