Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (912)
Filtrovat recenze
912 výsledků
Hodnocení cestovatelů
436
288
111
38
39
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
436
288
111
38
39
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
38912 recenzí
Recenzováno: 30. prosince 2018

Letošní vánoční svátky jsme strávili na Maledivách. Vybrali jsme si hotel Holiday Island. Po dlouhé cestě jsme konečně dorazili na místo. Transfer z letiště Male byl organizován vrtulovým letadlem (20 minut) a pak lodí cca 10 minut. Samotný ostrov je velmi malý a obejdete ho za 20 minut. Plážové domy jsou rozmíštěné kolem ostrova na pláží a z druhé strany sousedí s krásnou zahradou a SPA. Vybavení je na hranici použitelnosti a dosti opotřebované. Oceníli jsme venkovní sprchu, které byla velmi příjemná. Pokoje jsme měli na straně mola. Nejlepší pokoje jsou do 149 - 169. Je to nejkrásnější část ostrova.
Na druhé straně ostrova koukáte na industriální ostrov, kde je vrak lodí, letiště a doky. Neustále na tomto ostrově něco pálí a je to depresivní. Doporučení je mít pokoje na straně mola.
Strava vynikající.Vánoční večeře byla exelentní. Doporučujeme si připlatit za All inclusive. Vyhnete se tak nemilému placení vyšších částek za nápoje. V rámci All inclusive máte soft drinky, pivo a některé alkoholické drinky vč. vína zdarma. Ceny na ostrově jsou opravdu luxusní. Výlety jsou předražené. Personál je milý, nicméně instruovaný, že v rámci all inclusive se nesmíte moc rozpít. Maximálně vám k věčeři donese jedno pítí a u druhého se už cuká. Tvrdá ruka managmentu je znát na každém kroku.Je to smutné a zkazilo to celkový dojem.

Tip ohledně pokoje: č. 149 - 169
Datum pobytu: prosinec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli jakoubkovay.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HolidayIslandResort, Manager v zařízení Holiday Island Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. ledna 2019
Překladač Google

Dear jakoubkovay,

Greetings from Holiday Island

We are grateful for your shared comments about your Maldives experience at our hotel.

We apologize for the concerns you have raised about your stay with us. We will take measures to improve or amend these matters for a better experience.

We assure you that at Holiday Island customer service is of the utmost importance and we try to give our customers the best Maldives experience. We would like to take this time to thank you for bringing these issues to our attention. We will spare no effort in improving the experience and hope to welcome you once again to our hotels in the future.

Well wishes
Holiday Island Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 18. října 2018

Maledivy jsme si vybrali jako místo pro naše líbánky a byla to ta nejkouzelnější dovolená. Tento hotel jistě nebude vyhovovat lidem, kteří touží po luxusu, mramoru, vídeňském porcelánu apod., ale pro normální lidi, kteří si parkrát za život, chtějí udělat opravdu snovou dovolenou na druhé straně světa je to ráj na zemi. Pro nás rozhodně byl... Byť jsme zde byli na přelomu července/srpna, kdy tu je období dešťů, pršelo nám zde jednou, asi 2 minuty někdy o půlnoci. Jinak bylo krásné, teplé, slunečné počásí celých 11 dní. Za sebe vřele doporučuji prodloužený pobyt, 8 dní je málo na to, jak dlouhá a náročná je cesta. Mohu vše jen pochválit, přístup personálu, čistotu, jídlo, služby... Nejúžasnější je ovšem na Maledivách moře a pláže, neskutečná nádhera. Moře kromě úžasné barvy bylo nesmírně osvěžující a přitom voda nidky nebyla studená. Pláž je krásná s velmi jemným pískem, jen je potřeba dávat trochu pozor na odumřelé korály, které moře vyplaví na břeh, jsou někdy dost ostré a já jsem si hned první den jeden lehce zapíchla do nohy (ale boty do vody bych si na Maledivách v tom božském písku stejně nebrala). Jídlo bylo velmi dobré, vždy byl velký výběr, jen tam zkrátka schází to vepřové, jinak jen chválím. Měli jsme polopenzi a stačilo nám to, jídla bylo dost ráno i večer a přes den toho na sluníčku stejně člověk moc nesní. V restauraci má každý přidelen stůl a číšníka, který se o něj po celou dobu pobytu stará. Byli jsme před cestou instruováni, že je zvykem dávat 1-2$ jako dýško, někdo si ho vzal s povděkem, někdo na něj vyloženě čekal (např. nosič kufrů) a někdo se naopak skoro bránil se slovy, že to vážně není třeba. Je to člověk od člověka, chce to vyzkoušet. Co se týče pití, každý den doplňují 2x0,5l vody na pokoj + něco je v minibaru za poplatek a u snídaně i večeře je voda zdarma v neomezeném množství, takže pokud člověk nepije vyloženě 4 l denně, tak i to se dá zvládnout, ale samozřejmě all inclusive je lepší. My volili raději delší pobyt s polopenzí, než 8 dní s all in. Nabídka výletů je dle mého, vzhledem k lokalitě, dostačující, ale dost drahé. Na Maledivách je všeobecně vše dost drahé, ale s tím se tak nějak musí počítat. Zkusili jsme i masáž v Araamu Spa, místních lázních, a to byl skvělý luxus a třešnička na dortu celé dovolené. Celkově mohu tento hotel i destinaci doporučit, nemám co vytknout.

Tip ohledně pokoje: bungalovy č170-180
Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Barča B.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HolidayIslandResort, Manager v zařízení Holiday Island Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. října 2018
Překladač Google

Dear Barča B,

Greetings from Holiday Island

We are happy to know that you have enjoyed your holiday with us and it was our pleasure to serve you.

Thank you very much for the great review and your helpful comments which we will use to enhance our service.

Hope to see you soon

Well wishes

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. srpna 2018

Dovolená na hotel Holiday Island Resort & Spa splnila naše očekávání na nádhernou, klidnou, exotickou dovolenou na Maledivách.
Užili jsme si zde maximální relaxaci, pohodlí, super potápění, chytání ryb v Indickém oceánu, válení se na na nádherné pláži - místní personál byl velice přátelský :) Akorát bacha na drinky, platí zde pravidlo Step by Step :D
Velice rádi se v budoucnu vrátíme na tyto nádherné ostrovy - zkusíme jiný resort pro porovnání :)

SUPER!

Datum pobytu: září 2017
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Anton R.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HolidayIslandResort, Manager v zařízení Holiday Island Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 14. srpna 2018
Překladač Google

Dear Anton R,

Greetings from Holiday Island

Thank you for the great review and we are happy to know that you have enjoyed your stay with us.

We wish to serve you again in Holiday Island.

Best wishes
Holiday Island

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. června 2018 prostřednictvím mobilu

Naprosto super dovolená ve všech směrech. Dlouha cesta, která za to stála a už na cestě vše proběhlo hladce tři přestupy tam a tři zpět ✈️. Milý usměvavý a ochotný personál, výborná kuchyně, krasné ubytování a hlavně zážitek na celý život

Datum pobytu: duben 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli 928da.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HolidayIslandResort, Manager v zařízení Holiday Island Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. června 2018
Překladač Google

Dear Guest,

Greetings from Holiday Island

We are happy to know that you have enjoyed your holiday with us and it was our pleasure to serve you.

Thank you very much for the great review and your helpful comments which we will use to enhance our service.

Hope to see you soon again
Well wishes

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 17. února 2018

Holiday Island bylo druhým místem, které jsme na Maledivách navštívili. A bohužel bylo pro nás i velkým zklamáním. Hned po příjezdu musíte na recepci vyplnit nezbytné formuláře, máte-li většinu dokumentů k vaší dovolené v elektronické formě doporučuji si je stáhnout, popřípadě vytisknout. Já musela běžet do hotelové restaurace, kde se dala chytnout wifi (ano na recepci zřejmě wifi není) a vyřídilo se vše elektronicky.

Po té už jsme se těšili na ubytování v krásném bungalovu u pláže. Naše výslovné přání bylo mít pokoj co nejblíž k recepci s krásným výhledem na pláž. Po ujištění, že dostaneme nejhezčí pokoj jsme nabyli dojmu, že si zbytek naší dovolené užijeme. Nebylo tomu tak. Bungalov, který nám byl přidělen, byl na úplném konci celého ostrova (č.101). Kromě toho že cesta na recepci nebo do restaurace byla poměrně dlouhá, musím zmínit i podivný zápach v této části ostrova (zhruba od bungalovu číslo 110). Zápach připomínal něco spáleného a po pár minutách vás z něho začala bolet hlava. Nejhorší to bylo v naší koupelně kde byl zápach cítit snad ještě víc a držel se tam. Na otázky co to je za zápach nám nikdo neodpověděl, nebo odvětili, že nic necítí. Zažádali jsme proto o nový pokoj a bylo nám řečeno, že ostrov je plný a přesun bude možný nejdřív druhý den ráno.
Přesun se sice nakonec konal, a nový pokoj byl lepší než ten předchozí, ale stále to nebylo nic extra.

Zařízení pokojů je hodně staré (staré matrace, nábytek), stropní ventilátor po spuštění vypadal že nám brzy spadne na hlavu a všude byli mravenci. Nejhorší to bylo v koupelně, tam jich bylo denně kolem 20 a jeden večer lezl mravenec i příteli po ruce když spal. Doporučuji si vzít s sebou repelent.

Moře a pláž jsou postačující. Pláž byla čistá, v moři se objevovaly hodně mořské řasy. Bazén se na ostrově nenachází. Ostrov nabízí i vodní sporty, ale pokud si chcete půjčit dva vodní skútry, doufejte že budou fungovat. V době, kdy jsme tam byli my fungoval pro celý ostrov pouze jeden skútr. Ostrov také nemá vlastní animátory, takže o večerní zábavě nemůže být řeč a 90% lidí na ostrově se po večeři usadí v hlavním baru a to je vše. Pouze párkrát za čas se koná večerní show, kdy přijede někdo z jiného ostrova (ohňová show...). Bohužel si myslím, že hosté nejsou moc informovaní o událostech na ostrově (sami jsme se chtěli přesvědčit o tom, že ohňová show bude, no na nástěnce s programem na ostrově jsme žádnou takovou informaci nenašli).

Výběr jídla nebyl špatný. Během večeří můžete zkusit i sushi (s okurkou či krabí tyčinkou) a nebo si vybrat z jídel připravovaných přímo před vámi. Výběr není obrovský, ve srovnání s 5* hotelem na Maledivách, ale je dostačující.

Za nás můžu jen říct, že jsme byli nadšení z možnosti jet na celodenní výlet na druhý ostrov (Sun Island). Tak jsme vlastně trávili zbytek naší dovolené - na jiném ostrově, kde jsme si sice za vše museli platit, ale rozhodně to stálo za to.

Datum pobytu: leden 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli nikiwitch.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
HolidayIslandResort, Manager v zařízení Holiday Island Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 27. února 2018
Překladač Google

Dear Nikiwitch,

Greetings from Holiday Island

We are grateful for your shared comments about your Maldives experience at our hotel.

We apologize for the concerns you have raised about your stay with us. We will take measures to improve or amend these matters for a better experience.


We assure you that at Villa Hotels customer service is of the utmost importance and we try to give our customers the best Maldives experience. We would like to take this time to thank you for bringing these issues to our attention. We will spare no effort in improving the experience and hope to welcome you once again to our hotel in the future.

Best wishes
Holiday Island Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze