Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky TripAdvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Horubadhoo Island
Zveřejnit
Doručená pošta
Hledat
Hotely poblíž
Recenze (1 840)
Filtrovat recenze
1 840 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 235
434
104
32
35
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 235
434
104
32
35
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 840 recenzí
Recenzováno: 19. září 2019

Po roce jsme se vrátili na Royal Island. Čekalo nás nádherné přivítání (vyzdobená postel, víno jako dárek za návrat a jako poděkování navíc večeře na pláži). Náš pobyt byl snad ještě hezčí než v loňském roce, i když jsme mysleli, že to již lepší být nemůže. Péče o hosty v tomto resortu snad nezná hranice. Veškerý personál je velmi milý, velmi pracovitý. Velmi děkujeme našemu číšníkovi jménem Sai. Úžasný byl i Shamil - krásně se o nás staral, každý den se ptal jaké máme plány, vše nám zajistil a byl i bezvadným průvodcem na našem výletě Hello Sunshine. Tento výlet vřele doporučuji - šnorchlování na místě plném mořského života a s želvami, pak BBQ na opuštěném ostrově, krása a skvělá organizace výletu. Velké poděkování patří všem z Boli baru, neustále se všichni starali abychom měli co pít, neexistovala žádná čekací doba na pití. Šnorchlování na domácím korálovém útesu je opravdu krásné - velké množství všech možných druhů ryb, nikdy neomrzí.
Za rok se uvidíme znovu, děkujeme Jana a Martin

Datum pobytu: září 2019
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli janam2582017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Royal-Maldives, Public Relations Manager v zařízení Royal Island Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. září 2019
Překladač Google

Dear janam2582017,
Greetings from Royal Island Resort and Spa!

Thank you for your shared feedback following your recent stay here with us. We are pleased to know that we were able to exceed further more your expectations once again during your second visit here at Royal Island. We thank you for choosing us again and it delights us to read all your kind words and compliments towards our resort. We shall be pleased to share your appreciation towards the mentioned staffs as this will certainly make them happy knowing that they have made your stay extra special. We are glad that you have enjoyed your second visit especially your trip at our Hello Sunshine excursion, your great experience at one of our food and beverage outlet, the Boli Bar and most especially, we thank you for planning your visit again here next year!

We are grateful to have taken part an important milestone of your life and we hope to welcome you again soon!

Thank you and best regards,
Royal Island Resort and Spa!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. července 2019

Od příjezdu až po odjezd vše na jedničku, jídlo, koupání, personál péče o nás, Prostě jsme se měli jako v ráji, nebylo co vytknout. Rádi se znova vrátíme. Koupání na jedničku, pláž čistá, voda krásně teplá. Jídlo vynikající, personál rovněž.

Datum pobytu: červen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Jitka K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Royal-Maldives, Public Relations Manager v zařízení Royal Island Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 2. července 2019
Překladač Google

Dear Jitka K,
Greetings from Royal Island Resort and Spa!

Thank you for you for your shared feedback following your recent stay here with us. We are pleased to know that we were able to exceed your expectations during your stay here with us in Royal Island Resort and Spa. We are glad to know as well that you have enjoyed every step of your holiday with us from your arrival up until to your departure. It is our ultimate goal to provide an unforgettable stay to each and every valuable guests in our resort and reading from your feedback we are very much to know that we have succeeded from your end. Thank you for your kind words and compliments, this feedback is an inspiration for us to continue providing our best for a better quality of Maldives experience.

Thank you once again and we await for next return here with us.


Thank you and best regards,
Royal Island Resort and Spa!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 4. března 2019

Byla to naše nejkrásnější dovolená v ráji. Hotel se skládá z chatiček, vše je hned na nádherné pláži s lehátkama u každé chatky. Všude čisto, klid a nádherná pláž s pozvolným vstupem do moře, které je plné ryb...ráj pro šnorchlování. Jídlo velmi chutně připravené, bohatý výběr všeho. Personál milý a ochotný.

Tip ohledně pokoje: všechny pokoje jsou pěkné
Datum pobytu: duben 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli volno.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Royal-Maldives, Public Relations Manager v zařízení Royal Island Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 4. března 2019
Překladač Google

Dear volno,
Sunny Greetings from Royal Island Resort and Spa!

Thank you for your shared feedback following your recent stay here with us. We are pleased to know that we were able to exceed your expectations from our excellent location, idyllic beaches and well kept surroundings. We pride ourselves by our continuous goal on achieving a clean and greenery environment. We are very happy to know that you had an amazing time every step of the way.

It was our pleasure to serve you and we wish to welcome you back here with us in Royal Island.

Thank you and best regards,
Royal Island Resort and Spa!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 24. února 2019

Nádherný a klidný resort, bungalovy přímo u krásné pláže s bílým pískem , pár kroků od teplého průzračného moře, kde můžete šnorchlovat a sledovat podmořský život. Kvalitně vybavené bungalovy, vynikající kuchyně, klidné prostředí.

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli CK-HANA.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Royal-Maldives, Public Relations Manager v zařízení Royal Island Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. února 2019
Překladač Google

Dear CK-HANA,
Sunny Greetings from Royal Island Resort and Spa!

Thank you for your shared feedback following your recent stay here with us in Royal Island. We are very much pleased to know that we were able to exceed your expectations during your stay. We are honored to receive your kind words and compliments and we are very much inspire to know that our efforts are well paid off. It is our biggest accomplishment to have valued guests satisfied by their stay with us, receiving your comments makes us happy knowing that we succeeded on your end.

We wish to have the opportunity once again to welcome you back here with us.

Thank you and best regards,
Royal Island Resort and Spa!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. února 2019

já jen, k poslednímu hodnocení od paní Jany, ano pokoj musíte opustit v 10,00, nápoje a jídlo si ten den musíte platit krom snídaně, ale kufry Vám uschovají na recepci, a před odjezdem se můžete osprchovat a převléknout v zahradním pokoji, jinak co se týká velkého množství návštěvníků, tak já jsem viděl prázné pláže, a to ještě každý má svou vlastní pláž přímo před pokojem, 10 kroků do moře, pravda je to, že se čeká dlouho na odjezd, ale stále se můžete válet u bazénu, až do odjezdu, při letu z EMIRATES odjíždíte už v 5 hodin. Tak jako zde jsem si nikde neodpočinul naprosté ticho a klid. Návštěva tohoto hotelu v roce 2018 březen.

Tip ohledně pokoje: já doporučuji pokoj číslo 223
Datum pobytu: březen 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli javornik.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Royal-Maldives, Public Relations Manager v zařízení Royal Island Resort & Spa, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. února 2019
Překladač Google

Dear javornik,
Sunny Greetings from Royal Island Resort and Spa!

We thank you for your shared feedback following your recent stay here with us. We are pleased to know that we were able to provide a beautiful vacation to you. It is our ultimate goal to provide a memorable experience to our valued guests and we are glad to know that we succeeded on your part.

We hope to welcome back here with us for another beautiful vacation!

Thank you and best regards,
Royal Island Resort and Spa!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze