Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (1 340)
Filtrovat recenze
1 340 výsledků
Hodnocení cestovatelů
715
379
134
66
46
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
715
379
134
66
46
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
271 340 recenzí
Recenzováno: 20. listopadu 2019

Jsou to teprve 3 dny co jsem se vratila z teto destinace a hotelu .Netusila jsem ,ze mi bude tak brzo chybet pohoda ,klidecek a hlavne to teploucko, ktere bylo 27 stupnu. V tomto hotelu se nam velice libilo.Peronal byl usluzny ,pohodovy.Na recepci pracuje uzasna Lena ,ktera se o nas velice pekne starala ,pomahala nam se vsim co bylo treba.Jelikoz nemluvim anglicky ,tak s Lenou to nebyl problem, protoze dobre mluvila rusky.V teto destinaci ani nepotrebujete delegata,vsude se dostanete taxikem na veskere vylety i do dalsich mest vas odvezou neni to daleko ,vse do 40km.Taxi neni drahy a pokud je vas vice, tak se do taxi vejde 6 lidi.Doporucuju jit na vsechny posvatna mista ,plati se za to opravdu malo a stoji to za to.Hotelovy busik je taky super a opravdu vas odvezou a privezou zdarma.Na jidlo se da jit v hotelove restauraci nebo hned pred hotelem ,je to levne a chutne, muzu vsem doporucit.

Tip ohledně pokoje: V 1 patre kdekoli
Datum pobytu: listopad 2019
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli kotehulky.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MrHuyTony, Manager on duty v zařízení Le Belhamy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. listopadu 2019

Vážená paní Drahomirová,

Zdravím z le belhamy resort & spa!

Děkujeme vám, že jste si udělali čas a nechali takovou laskavou recenzi.

Jsme rádi, že jste slyšeli, že jste vy a vaše rodina měli krásný pobyt. Jsme velmi hrdí na služby, které naši zaměstnanci nabízejí, a jsme rádi, že jste to ocenili.

Těšíme se, až vás brzy přivítáme v letovisku le belhamy! Při plánování zpáteční cesty se prosím neváhejte spojit.

Přejeme vše nejlepší od týmu le belhamy!

S úctou,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 2. května 2018 prostřednictvím mobilu

Do tohoto resortu jsme se dostali v rámci naší okružní cesty po Vietnamu
A rozhodně musím říct, že patřil k tomu lepšímu, kde jsme nocovali
Resort je situován do krásné exotické zahrady a menší bungalovy působí velmi příjemným dojmem. Vše je drženo v absolutní čistotě
V resortu jsou dva skadkovodní bazény, Wi-Fi a klimatizace v každém apartmánu
Nádherná pláž s bílým pískem a palmami nabídne každému návštěvníkovi možnost klidného a turisty nepřecpaného pobytu
Ocenili jsme také shuttle bus, který vás zdarma zaveze do blízkého městečka Hoi An
Resort, tak jako ostatní zařízení nabízí jen snídani, ale za dostupné peníze se můžete najíst jak v hotelu, tak v několika blízkých restauracích
Tento resort pro klidnou dovolenou rozhodně doporučuji

Datum pobytu: květen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Poděkujte uživateli 423janan.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MrHuyTony, Manager on duty v zařízení Le Belhamy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 3. května 2018

Dear Mrs. Jana,

Greetings from le belhamy resort and spa.

Thank you very much for sharing your wonderful time in our resort.

We are absolutely delighted to see that you enjoyed your stay and especially over the course of the stay, you had a chance to try most of our facilities. It will be a pleasure to share your comments with the team.

We do hope to have the opportunity to welcome you back to le belhamy resort and spa in the near future. Please do not hesitate to get in touch us, while you are planning your return trip.

All the best wishes from le belhamy resort and spa.

Warm regards,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. května 2017

Klidný, pohodový hotel umístěný v nádherné udržované zahradě u pláže. S Hoi An, které je vzdáleno cca 6 km, je spojený bezplatnou hotelovou kyvadlovou dopravou. Ochotný příjemný personál, čisté prostorné krásné pokoje, úžasná kuchyně...čisté bazény, skok na pláž...nemáme co vytknout.Naproti hotelu půjčovna kol, v okolí spousta možností na projížďky, Mramorové hory v Danangu vzdálené jen 9 km...

Datum pobytu: červen 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Irena V.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MrTonyLebelhamy, Manager on duty v zařízení Le Belhamy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 22. května 2017

Dear Mr/Ms. Virenka,
Warmest greeting from le belhamy Resort and Spa!
Thank you for taking time to write experience of your stay.
We are very proud of the efforts of our team put in here to accommodate your needs and make you love your stay.
Again, we do appreciated your comment and 5 star rating on TripAdvisor. We are looking forward for your next stay in the future.
Best regards,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 22. prosince 2014

resort je umístěn ve veliké zahradě, jsou zde 2 bazeny, privátní bazeny jsou u větších vilových domků, snídaně je venku na zahradě a obsluha je spíše pomalejší nebo si musíte o některé věci říci, dětské hřiště, kulečník, obchůdek, lázně, v okolí jsou malé restaurace a obchůdky s prádelnou, autobusek jezdí do historického města Hoi An, lze podniknout výlety za zajímavostmi, pro rodinu s dětmi je to OK

Datum pobytu: červenec 2014
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
2  Poděkujte uživateli Stana M.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
lebelhamyResort, Assistant GM v zařízení Le Belhamy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. prosince 2014

Dear Ms Stana M,
Warmest greeting from le belhamy resort and spa!
Thank you very much indeed for staying with us and your feedback about your trip at our resort. Your opinion will help us bring our better service to our guest in the future.
We hope to have opportunity to welcome you back to le belhamy resort and spa. Wish you and your family a Merry Christmas and a Happy New Year.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 8. března 2020

Datum pobytu: březen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
MrHuyTony, Manager on duty v zařízení Le Belhamy, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. března 2020

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze