Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gunawardana Tea Factory
Č. 2 z 3 zařízení v kategorii aktivity – Akuressa
Uložit
Nejzajímavější body recenze
čajová továrna - SUPER !!!

Čajová rodinná továrna. Krásné místo, vynikající přístup Romana Halušky s profesionálním výkladem... přečíst další informace

Recenzováno: 28. prosince 2019
W826VBlucieb
Určitě navstivte

Čajová rodinna továrna opravdu stojí za návštěvu. Ujme se Vás marketingový ředitel Roman Haluska a... přečíst další informace

Recenzováno: 8. prosince 2019
164ivanac
Zobrazit všechny recenze (47)
  
Recenze (47)
Filtrovat recenze
47 výsledků
Hodnocení cestovatelů
46
1
0
0
0
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
46
1
0
0
0
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1647 recenzí
Recenzováno: 28. prosince 2019

Čajová rodinná továrna. Krásné místo, vynikající přístup Romana Halušky s profesionálním výkladem (angličtina/slovenština). Určitě doporučuji, musíte zažít!

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli W826VBlucieb.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 8. prosince 2019

Čajová rodinna továrna opravdu stojí za návštěvu. Ujme se Vás marketingový ředitel Roman Haluska a ve slovenštině Vám dopodrobna vysvětlí celý proces vyroby a na plantázich prakticky ukáže, jak se čaj správně sbírá. Celá prohlídka končí v krásné Tee library, kde máte možnost ochutnat všechny černé čaje i čaje s příchutí.
Samozřejmě, že hostitelům uděláte radost, když si některý z čajů koupíte. Jsou designove balená a tedy vhodná i jako luxusní dárek.
Po cestě jsme navštívili ještě továrnu DAMRO, ale kvalita prohlídky se nedá s Gunawardanou srovnat. Zde se jedná už o velkovyrobu, tedy i marketing ztrácí osobitý přístup a rodinou atmosféru.
Romane, děkujeme Vám za hezký zážitek!

Datum zážitku: listopad 2019
Poděkujte uživateli 164ivanac.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 28. května 2019

Krásné místo, vynikající přístup Romana Halušky s profesionálním výkladem v angličtině a slovenštině. Mohu jen vřele doporučit.

Datum zážitku: květen 2019
Poděkujte uživateli vybiraljirka.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 9. března 2019 prostřednictvím mobilu

Diky Romanovi jsme se ženou zjistili jak se vyrábí čaj a na závěr jsme měli ochutnavku čaje u kterého jsme hádali který čaj je který.
Je zde příjemná atmosfera a rozhodně doporučuji se na toto místo podívat.

Datum zážitku: únor 2019
Poděkujte uživateli Smajchl.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Roman H, Manager v zařízení Gunawardana Tea Factory, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. března 2019
Překladač Google

Dobry den,

Dakujeme velmi pekne za review. Verime ze ste si tovaren naozaj uzili a ze ste sa aj nieco nove o caji dozvedeli. Rovnako tka verime ze Vam nas caj chutil.

S pozdravom,
Roman

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 8. února 2019 prostřednictvím mobilu

S radostí můžeme velice kladně ohodnotit. Menší továrna ale za to úspěšná, s kvalitním čajem a skvělým prostředím. Velké profláklé továrny ji nesahají ani po kotníky (Navštívili jsme a můžeme porovnat). Prošli jsme si továrnu, plantáže a zakončili ochutnávkou čajů spojenou s hádáním příchutí v nově vybudovaném a útulném obchodě. Velké díky patří Romanovi, který si nás na poslední chvíli zařadil do svého programu. Moc děkujeme za skvělé dopoledne, držíme palce s rozjezdem vlastní značky čaje a doufáme, že i v ČR budeme moct brzy podpořit zakoupením tohoto skvělého produktu.
PS: výklad ve slovenštině byl skvělý! Žádná starost s překladem.
DĚKUJEME!
A&R

Datum zážitku: únor 2019
Poděkujte uživateli andreajok.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Roman H, Manager v zařízení Gunawardana Tea Factory, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 13. března 2019
Překladač Google

Draha Andrea,

Dakujeme Ti velmi pekne za tvoje review. Verime ze ste si tovaren naozaj uzili a ze ste sa aj nieco nove o caji dozvedeli. Rovnako tka verime ze Vam nas caj chutil.

S pozdravom,
Roman

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze