Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (930)
Filtrovat recenze
930 výsledků
Hodnocení cestovatelů
389
296
124
63
58
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
389
296
124
63
58
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16930 recenzí
Recenzováno: 11. září 2020

Dobry den byli jsme u vas v hotelu!!! chceme pochvalit jako prvni kuchyne vyborna se skvelymi kuchari!!! jsou velmi pracovite ,ochotny ,usmivave ,simpsticki ,myslime že zaslouži odmenu ,maj vyborne dochucene jidlo celkove hotel je super ❤️ F.S

Datum pobytu: září 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Y3353GAdavidh.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 22. srpna 2020

Dobry hotel k poměru k ceně. Na Rhodosu sem byl vícekrát. To ze tepla voda teče jen přes den a ubytování je trochu slabší než v jiných zemích je standard. Některé pokoje jsou novější některé starsi. Klimatizace zdarma a trezor. Hotel je dal od moře cca deset minut pomalou chuzi. Celkove vypadá hotel fajn. Dva bazény a aquapark. Výhodou hotelu je mila obsluha jak na recepci tak hlavně v restauraci a baru. Z důvodu korony jsou některé sluzby omezenější. Ale obsluha hotelu se velice snažila a pokud se člověk usmál na obsluhu tak splnili první poslední. Zejména obsluha v restauraci, kdy kuchaři museli jidlo sami podávat a spousta Českých turistu nebyla schopna si anglicky objednat nebo rict co chtějí. Celkove hotel mohu doporučit vzhledem ke skvělým zaměstnancům

Datum pobytu: srpen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli tomash840.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tsampikos Spanos, Γενικός Διευθυντής v zařízení Olive Garden Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. srpna 2020
Překladač Google

Dear tomash840

Thank you for taking the time and sharing your feedback with us regarding you recent stay at Olive Garden Hotel,

We are so proud that our team left such a great impression with their professionalism and friendliness, they work tirelessly to provide the best service down to the smallest details.

We always want to exceed the expectations of our guests, so our team would love to invite you back and have the opportunity to enhance your experience.

Warm Regards

Spanos Tsampikos

Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 15. srpna 2020

Dobry den ,byli jsme s kamarádkou ve vašem hotelu na návštěvě minuly týden A chceme vám poděkovat za všechno ,bylo vše super ,personál velmi příjemný ,pokoje čisté,jídlo vynikající,kuchaře ,barmani ,příjemný a usměvavé .❤️❤️❤️Radi budeme váš hotel dopořučovat svém blízkým ☀️
5 hvězdiček
Z Pozdravem.
Stefanie Fedorchuk.

Datum pobytu: srpen 2020
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli 950stefanief.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tsampikos Spanos, Γενικός Διευθυντής v zařízení Olive Garden Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 17. srpna 2020
Překladač Google

Dear 950stefanief

Thank you for selecting ATMARAM, OLIVE GARDEN HOTEL in Rhodes and for writing such a nice review on TripAdvisor.

I am happy to read that you have enjoyed your stay and that you found the food choice to your complete satisfaction.

Thank you also for your kind words about our staff in Service, Housekeeping who made a difference during your stay and was attentive to your needs.

It will give me great pleasure to welcome you and offer you another memorable experience.

Best regards,

Spanos Tsampikos

Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 20. září 2019

Velice milí všichni zaměstnanci hotelu, včetně animátorů (hlavní animátor Fabio byl velice přátelský ke všem hostům bez rozdílu); Jídlo bylo první týden pobytu vynikající, druhý týden pobytu již o něco horší a často stejné. Pizza, saláty a meloun to v podstatě zachraňovali, ačkoliv pizza není typicky řecká :-) (pravděpodobně byl jiný kuchař). Horší byl úklid hotelu, a to nejsme nikterak nároční (paní však měla na starosti celé tři patra sama, tudíž se není co divit, že to nestíhala). Úplně nejvíc mi však vadilo to, že matrace byla vyležená u obou postelí, a to tak, že byla cítit pera (částečně jsem to vyřešila osuškou na prostěradle), nicméně tvar matrace do U jsem nemohla ovlivnit.Pláž je vzdálená cca 450m, nejlepší je si cestu zkrátit přes vedlejší rezort (Lardos Bay), ve kterém jsme byli ubytováni loni (má pouze ***, ale zrekonstruovaný, blíž k moři - dle nás lepší), takže jsme tu cestu znali. Tj., není vhodné pro ty, kdo chtějí naplno využít all inclusive (nám to nevadilo, mi jsme si zmrzlinu i kávu koupili na pláži). Pláž je v pohodě, boty do vody jsou lepší, ačkoliv oblázky jsou jenom ze začátku, poté písek. Vstup do moře je pozvolný. Obchod na pláži je dražší, než obchody u resortu Princess Hotel (ten je vlevo od vodních atrakcí), ale naleznete v něm vše základní (nanuky, kávu, pivo i víno a i ty boty do vody :-)) a ceny jsou v podstatě srovnatelné s cenami u nás.Celkový dojem z dovolené je dobrý, ačkoliv Resort Lardos Bay, situován o něco blíže k moři, byl lepší.

Datum pobytu: září 2019
Poděkujte uživateli Alexandra F.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 29. srpna 2019

první 2 dny pobytu špatný dojem z pokoje. V rozích plíseň a vše rozbité.Po 2 dnech jsme se dočkali lepšího pokoje v hlavní budově. Ovšem chtělo by to lepší úklid a ve vhodnější dobu než přes poledne,kdy lidé odpočívají po obědě.Vše zachránilo velmi dobré jídlo, hezký vodní svět pro děti a animace.Bohužel za aquaparkem velká skládka odpadků.Na baru také dobrá nabídka v all inclusive.Moře dál,ale to jsme věděli,ale čisté, občasi vlny.Dobré je si zapůjčit auto a procestovat ostrov.Za jediný den se však nedá stíhat. Krásný výlet pirátskou lodí.Sem bych se nevracela. Dávají Čechům a Polákům ošklivé pokoje,tzv.kobky.Ostrov krásný.

Datum pobytu: srpen 2019
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli CeskaRekyne.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Tsampikos S, Διευθυντής v zařízení Olive Garden Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 1. září 2019
Překladač Google

Dear CeskaRekyne,

Thank you for sharing your impressions following your stay at Olive Garden Hotel.

We are very glad to hear that you liked our Gastronomy and our Animation team, unfortunately for the situation next to the water park is something we try to settle with the owner of the plot, because does not belong to our property.

we are sorry about your experience with your room in the first two days, we take under serious consideration all of your thoughts as our goal is to improve ourselves and the service we provide to our guests.

Thank you again for your feedback and we hope to have the pleasure of welcoming you again.

Kind Regards

Spanos Tsampikos

Hotel Manager

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze