Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (1 883)
Filtrovat recenze
1 883 výsledků
Hodnocení cestovatelů
632
567
313
192
179
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
632
567
313
192
179
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
161 883 recenzí
Recenzováno: 10. října 2019

Hotel je naprosto příšerný...uváděná rekonstrukce proběhla tak před 15 lety
Jídlo nic moc a stále stejné.Anglicky mluví pouze recepce
A delegát pan Roman Kašpar je asi ten nejhorší drzý floutek co jsme kdy viděli.
Jediné pozitivní je čistota moře

Datum pobytu: září 2019
    • Pokoje
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Roman K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 20. září 2019

Přijeli jsme na Sicílii v půlce září. Delegát bohužel onemocněl, takže jsme vše řešili po telefonu. Po CK Blue Style jsem žádala pokud možno o klidný pokoj. Jenže dostali jsme pokoj přímo nad animačními programy, v koupelně strašně smrděla kanalizace, na posteli, když se někdo obrátil, tak jsme byli vzhůru a ke všemu hučela nějaká šachta.
Tak nás přestěhovali do apartmánu, kde jsme vydrželi jednu noc, protože tam strašně smrděla plíseň. Apartmán se skládal ze dvou místností, v té zadní se vůbec nedalo spát, manžel spal na zemi v přední místnosti. Poté nás přestěhovali zpátky na hotel opět nad animační programy. Takže jsem 4x byli požádat na recepci o půl jedné v noci, zda by to nemohli ukončit, že chceme spát. Nechápu, proč lidi, kteří chodí dříve spát nedají někam, kde je to neruší a ty, co holdují tanci (protože nic jiného venku nebylo) nedají tam, kde je ruch.
Jídlo ani neurazí ani nenadchne. K snídani pořád to stejné, k obědu a večeří 4x mrkvová polévka, nějaký karbanátek byl taky 4x, no nic moc. Ze zákusků jen 2 druhy. Je pravda, že hlady jsme neumřeli, ale na 4hv. hotel to byla katastrofa. Ani zmrzlina.
Byla jsem se podívat na jedno představení v divadle ve sklepě a katastrofa. Tolik plísně a ještě tam byli malé děti. Hotel se má za co stydět.
Lehátka se vždycky našla, jediné, co fakt bylo úžasné, bylo moře. I když jsme první den měli vlny, bylo po bouřce, pak se moře uklidnilo a jen díky tomu moři jsem to tam přežila.
Horší hotel jsem nezažila za svých 48 let. Blue Style má tyto pokoje rezervovány, tak se raději této cestovce vyhněte. Mluvila jsem s paní, co jela s německou ck a ta si to nemohla vynachvlit, byli úplně mimo ruch, tak to nedivím, že si to užila, kdežto my chodili stále nevyspalí.
Neochota ze strany recepce. Úklid byl v pořádku.

Tip ohledně pokoje: Kdo se chce vyspat, tak ne k bazénu
Datum pobytu: září 2019
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli svoboda14.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
enzot100, Responsabile relazioni con la clientela v zařízení Hotel Fontane Bianche Beach Club, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. září 2019

Blue style è un operatore estero che lavora da molti anni con noi e molto critico a selezionare i propri partner .
Ci spiace Lei no si sia trovato bene da noi.
Cordiali saluti.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. září 2019

Na dovolené jsme byli na přelomu srpna a září. Mávnutím kouzelného proutku se nabídka v restauraci od 1.9. značně zúžila - např. uzavřelo se místo na grilování, z nabídky fresh nápojů zmizel pomerančový a zbyl jakýsi mix, zúžily se pokrmy z moře, na které jsme se zvlášť těšili apod. Naštěstí ochota personálu zůstala stejná. Přesto stolování má maximálně tři hvězdy. Taktéž ubytování, které je ovšem čisté, každý den úklid i výměna ručníků. Mimochodem za ručníky na pláž zaplatí dvojice 30 euro - 20 za zapůjčení a 10 depozit, takže zpět dostanete 10 eur. Součástí je i výměna. Vzhledem k tomu, že ručníky si půjčují jen Češi, tak servis na výměnu nefunguje, dotyčný pracovník se objeví jen když čeští turisté přijíždějí a odjíždějí. Doporučuji koupit si (na pláži, v Syrakusách a pod) velké plátěné plážové "osušky" na lehátko. Jedno za 10, dvě za 15 eur, takže zaplatíte ve finále méně a ještě vám osuška na lehátka zůstanou. Tyto a podobné praktické rady by měl delegát CK klientům sdělit, ale pro "ředitele" přes celou Itálii, jak se představil, je to zřejmě zcela zbytečné. Proto si dovoluji jej suplovat a dalším návštěvníkům tohoto hotelu doporučuji prohlídku dvou míst, která jsou poblíž Fontane Bianche - a to měst Syrakusy a Noto. Obě jsou na seznamu UNESCO a stojí za návštěvu!!! Do Syrakus jsme jeli autobusem, který staví před hotelem, cena jedné jízdenky 1,5 euro, na recepci hotelu mají jízdní řád. Konečná stanice v Syrakusách kousek od starého města. Do Nota jede vlak, jízdní řád je ve stanici. Zastávka pěšky od hotelu je vzdálená tak 20 min. Jízdenky se kupují u průvodčího ve vlaku, jedna jízda 2 eura. Tedy cestování za hubičku v porovnání s nabídkou oficiálních zájezdů. V hotelu převažuje italská klientela, ale to nám nevadilo, naopak. Jen dětí bylo hodně. Pláž pro kapacitu hotelu malá, ale tento nedostatek vynahradí skvělé moře. Bar není na pláži, ale u bazénu. Celkově jsme byli spokojeni zásluhou moře a slunce.

Datum pobytu: srpen 2019
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli TALOSKA.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
enzot100, Responsabile relazioni con la clientela v zařízení Hotel Fontane Bianche Beach Club, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 21. září 2019

Many thanks.
Geetings

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. září 2019

Hotel pěkný, personál ochotný, jídlo dobré i když málo pestré, pláž pěkná, čistá a voda
čistá. Hotel je zaměřen na italskou klientelu, takže se mluví téměř jenom italsky. Problémem je zdejší delegát pan Kašpar, který se v hotelu objevil za 5 dní, kdy už jsme
si samozřejmě museli vše zjistit sami, začal nás seznamovat s hotelem, restaurací atd.
V hotelu má návštěvní dny v neděli v 18,45 h a v pondělí v 8,30 h a to jen díky tomu, že v hotelu přespí. Zařídil sice výlety, ale i to trochu mělo chybičku, neboť do Syracusi jsme jely 3 ženy a průvodkyně měla na seznamu pouze 2.
Při odjezdu se zpozdil autobus o celých 30 min., telefony p. Kašpar nebral, jednou dokonce ukončil hovor, že se pokusí spojit s řidičem autobusu, ale už žádná zpětná vazba. Chápu, že jako ředitel na Sicílii, jak se prezentoval při schůzce, má jiné poslání, ale jako klienta to člověka nezajímá. Pokud bude vyměněn takovýto člověk,
tak není co dovolené vytknout.

Tip ohledně pokoje: Výhled do klidnější části hotelu.
Datum pobytu: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Gabriela S.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
enzot100, Responsabile relazioni con la clientela v zařízení Hotel Fontane Bianche Beach Club, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. září 2019

Thank you very much for beeing with us .
Ciao

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 1. února 2019

Vynikající dovolená,skvělý hotel.Mohu jen a jen doporučitPersonal na profesionální úrovni,milý a vstřícný.Kuchyně dobrá,každý si vybere podle svého gusta.Byli jsme zde vloni s manželem a letos pojede i dcera s rodinou.

Datum pobytu: červenec 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli Dada444.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze