Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (166)
Filtrovat recenze
166 výsledků
Hodnocení cestovatelů
112
29
20
2
3
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
112
29
20
2
3
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
1318166 recenzí
Recenzováno: 17. prosince 2019

Krásný resort uprostřed pěkné přírody..
Hotel na velmi vysoké úrovni včetně restaurace s výbornou kuchyní a velmi milým a ochotným personálem..
Pokoje útulné..S wellness jsme byli naprosto spokojeni včetně masáží.
Velmi rádi se sem znovu vrátíme a doporučujeme

Datum pobytu: prosinec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
1  Poděkujte uživateli Lenaplackova.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
grundresort, Manager v zařízení Grund Resort GOLF&SKI, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. ledna 2020

Dobrý den paní Lenko,
děkujeme za Vaší milou recenzi, která nám potvrzuje, že se naše služby stále drží na vysoké úrovni.
Budeme se těšit na příští návštěvu v našem resortu.
Veronika Valášková- provozní hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 11. listopadu 2019 prostřednictvím mobilu

Jakožto jeden z organizátorů charitativní golfové tour(sevencup-tour.cz) jsem organizoval závěrečný 3denní golfovový víkend s bezmála 40ti účastníků. Víkend se opravdu povedl a já nemohu nic jiného, než tento resort opradu doporučit nejenom golfistům, ale i všem ostatním. Grund resort obsahuje vše, co si nejenom golfista může přát.Kromě opravdu zajímavého golfového hřiště, které bylo ve výborné kondici, si hosté užili výborné jídlo, profesionální obsluhu a skvělé spa. Možná ceny, které jsou v této oblasti pro někoho drahé(Jak jsem četl v některých recenzích) pro mě a pro mnohé účastníky, naprosto přijetelné za vše co jsme dostali a co pro nás v resortu připravili. Děkuji ještě jednou celému týmu Grund resortu a těším se na zimní dovolenou, na kterou se již opravdu těším, protože už vím co mě čeká.
L.P.

Datum pobytu: září 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli Lpetrzela123.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
grundresort, Manager v zařízení Grund Resort GOLF&SKI, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. ledna 2020

Dobrý den pane Petrželo,
děkujeme mnohokrát za Vaší milou recenzi, která nás i personál velice potěšila.
Budeme se těšit na další turnaj, popřípadě soukromý rodinný pobyt u nás.
S pozdravem,
Veronika Valášková- provozní hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 19. září 2019

Po dlouhé době jsem zašel na oběd do restaurace hotelu v Grund resortu. Byl jsem docela natěšený, z minulosti vím, že zde dbali na skutečně kvalitní kuchyni, i když cenově na zdejší poměry trošku nad normu. jak komentovat - najedli jsme se. Dršťkovka z hlívy ústřičné ušla, i když byla trochu vodová na moje gusto - neškodilo by mírně zahustit kouskem chleba. Nadšení z objevu žemlového knedlíku s liškovým ragout bylo předčasné - knedlíky byly tuhé a lišky zmarněné - především nedochucené, omáčky málo, takže třetí půlku knedlíku ze čtyř už jsem ani nedojedl, protože bych se asi udávil. Lívanečky s borůvkovým žahourem nebyly zlé - trošku z nich však byl cítit přepálený olej. Přítel si dával výborný hovězí vývar a telecí řízečky s bramborem (ty prý průměr) K pití Birell Pomelo, káva Tonino Lamborghini by snesla nastavení nižší teploty v kávovaru - byla kyselá, možná přepálená. Obsluha byla rychlá a milá. Každopádně v kuchyni jsou zjevně možnosti ke zlepšení.

Datum pobytu: září 2019
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli Filip C.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
grundresort, Manager v zařízení Grund Resort GOLF&SKI, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. ledna 2020

Dobrý den Filipe,
děkujeme za Vaší recenzi, která nám pomáhá zkvalitnit naše šlužby.
Mrzí nás, že jste nebyl spokojen. Naše kuchyně dbá na čerstvost a kvalitu všech surovin a následných pokrmů. V tomto případě šlo pravděpodobně o selhání jednotlivce, to jsmě vyřešili změnou personálu.
Naše káva je 100% arabica, která je sama o sobě kyselejší a ne každému chutná.
Budeme se těšit na Vaší příští návštěvu a pevně věříme, že budete spokojen.
S pozdravem,
Veronika Valášková- provozní hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 14. července 2019 prostřednictvím mobilu

Pobyt v GRUND RESORT golf & ski jsem si náležitě užil. Já, který vážím hodně přes 100kg jsem se po delší době setkal na hotelovém pokoji se sprchovým koutem ve kterém bylo i pro mne dostatek místa. Samozřejmě nesmím zapomenout na skvělý servis při snídani, obědě a také večeři. Děkuji všem, budu se rád na toto místo vracet.

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
2  Poděkujte uživateli 618petrj.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
grundresort, Provozní hotelu v zařízení Grund Resort GOLF&SKI, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 23. července 2019

Moc Vám děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jste byl u nás spokojen a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S úctou Veronika Valášková - provozní hotelu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. června 2019

První návštěva tohoto hotelu. Už při příjezdu tušíte, že toto místo má své genius loci. A to především celému konceptu, který je stylově sladěný s okolní přírodou a nepůsobí rušivě, ale naopak příjemným dojmem. Krásné hřiště jen podtrhuje kvalitu na kterou bylo dbáno pravděpodobně již v počátku vznikajícího projektu. Celkově shrnuto: hezké místo pro relaxaci ale i sportovní aktivity, pokoje moderní a zajímavé, gastronomie a servis výtečné, sezonní suroviny. Vřele doporučuji všem!

Datum pobytu: červen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako jednotlivec
    • Umístění
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli 942petrg.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
JanW400, Manažer v zařízení Grund Resort GOLF&SKI, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. června 2019

Dobrý den, děkujeme Vám za velmi pozitivní a vřelou recenzi. Celý náš tým se maximálně snaží o spokojenost našich hostů a doufáme, že budete spokojen i při další Vaší návštěvě.

S úctou

Bc. Jan Absolon, DiS. – ředitel resortu

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze