Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (153)
Filtrovat recenze
153 výsledků
Hodnocení cestovatelů
55
61
23
8
6
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
55
61
23
8
6
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16153 recenzí
Recenzováno: 17. července 2019

Klidný hotel v nádherné zahradě,
denně čistě uklizeno,výborné jídlo (ikdyž poněkud menší výběr,ale skvělé) každý den se dalo vybrat.
Příjemný personál, čisté moře , písčitooblázková pláž (já doporučuji boty do vody).
Užili jsme si klid a čisté moře.
Doporučuji

Datum pobytu: červenec 2019
Poděkujte uživateli 187ji_p.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 11. října 2018

Hotel je umístěn hned u pláže, moře nádherně čisté a teplé,vstup přes oblázky, dále je pisek, lehátka zdarma a dá se ležet v krásné zahradě.Pokoje krásné renovované, jídlo výborné, personál příjemný. Večerní programy.Hotel je vhodný pro starší klienty,pro děti málo vyžití.

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
    • Cena / kvalita
    • Kvalita spánku
    • Služba
Poděkujte uživateli _mackova_s.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Maniatopoulos, Ιδιοκτήτης v zařízení Elea Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 12. listopadu 2018
Překladač Google

Dear Guest,

Thank you for your kind words!
It is a very satisfying feeling for us when guests return home with happy memories from their vacation!
It would be nice to see you again in the future!!

Greetings from Corfu & Elea Beach!!

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 18. února 2020 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Charalampos Maniatopoulos Merkouropoulos, Owner v zařízení Elea Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. srpna 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. října 2019

Datum pobytu: říjen 2019
    • Cena / kvalita
    • Čistota
    • Služba
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Charalampos M, Ιδιοκτήτης v zařízení Elea Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. listopadu 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. října 2019

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Charalampos M, Ιδιοκτήτης v zařízení Elea Beach Hotel, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 29. listopadu 2019
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze