Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (175)
Filtrovat recenze
175 výsledků
Hodnocení cestovatelů
116
26
17
6
10
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
116
26
17
6
10
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
16175 recenzí
Recenzováno: 1. srpna 2019 prostřednictvím mobilu

Krásný prostorný hotel pro klidnou dovolenou jak ve dvou tak i s dětmi, v hotelu jsou veliké klimatizované pokoje (jen v době kdy jsme tu byli chyběly fény na vlasy), dvě restaurace z toho jedna tématická, několik barů pro občerstvení alko i nealko, personál ochotný vyřešit každou situaci, super animátoři hlavně Adile. K hotelu patří soukromá pláž.

Datum pobytu: srpen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
3  Poděkujte uživateli muller_adventurer.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 30. července 2019

Byli jsme přes Exim a koupený jsme měli jiný hotel. K našemu překvapení Exim vypekl s 2,5 autobusem sdělením, že hotel který jsme si objednali už nemá volný pokoj (všichni jsme kupovali last minute- zřejmě si nechtěli nechat ujít kšeft) Delegáti, spojovatelky a všichni z eximu měli naučenou jako básničku frázi: “letíte do daleko lepšího, nově otevřeného hotelu, na vyšší úrovni” k našemu překvapení tomu tak ale zdaleka nebylo. Ubytování jsme měli být v hotelu Oasis blue pearl, ale jelikož je Oasis blue pearl stále zavřený ubytovali nás v Oasis Atlantico. Na to, že celý hotel měl být nově otevřený to moc nevypadalo. Některé věci byli nedotažené(chybí fén na vlasy), vana byla zrezavělá a od barvy, ve sprchovém koutu po rozích plíseň. Hotelové jídelna nezvládá počet hostů kteří stále přibývají. Pravidlem bylo, že člověk nemohl najít čistý stůl jak na snídani, obědě tak i večeři. A pokud našel, nebyl prostřený a příbory si musel shánět sám. Pláž - není bar na pláži jak slibuje CK, na pláž se člověk brodí horkým pískem ve kterém jsou velbloudí a koňské výkaly a pokud jimi nechce jít musí přes staveniště. Na pláži je minimum lehátek, když jsme chtěli být u moře museli jsme si lehnout jen na osušky na písek. V moři plaval asfalt, a byl i na písku, a z noh se oddělával velmi špatně. Na barech jsme neměli pár dnů pivo a ani pepsi.
Hotel a služby neodpovídají 5*. Hotel nenabízí směnárnu.

Datum pobytu: červenec 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
3  Poděkujte uživateli Katkagi.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
OasisAtlantico, Gerente geral v zařízení Oasis Blue Pearl, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. září 2019

Dear Katkagi,

Thank you very much for sharing your comments.

Please note that Oasis Atlantico Grand Village is composed by two buildings Blue Pearl and Palace. The Palace is our superior product, we are sorry that you didnt apreciate the free upgrade.

We are sorry that your experience at the Saidia Beach was a disapoitment. We can only answer for our Beach conception.

Your comments were noted and discussed between the management of the Resort for investigation and correction. Thank you for share it.

We look forward to welcome you again to Saidia.

Kind Regards,

Gonçalo Ramos

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 29. července 2019

V Maroku jsme byly poprvé a země se nám líbila. Co se týče hotelu, je to nádherný obrovský komplex. Hotel měl otevírat v červnu, stále je otevřená jen polovina, ale na dodělávkách se intenzivně pracuje, nikoho ovšem neruší. Pokoje byly čisté, prostorné, v koupelně byla sprcha i vana, úklid probíhal každý den. Jedinný nedostatek jsme spozorovaly absenci fénu na vlasy, naštěstí jsme si vzaly svůj. Co se týče jídla, bylo velmi chutné, dobře dochucené a všeho bylo dostatek. Jediné co nás překvapilo, byla na kapacitu hotelu poměrně malá hlavní restaurace, sehnat u oběda stůl byl trochu boj. Zaměstnanci hotelu byli velmi milý a vstřícní. Hotel disponuje 6 bazény, vždy se dal najít klidnější k zaplavání. Jedinné co nás trochu zklamalo byla pláž ( smutné když člověk letí hlavně k moři). Na pláž se přechází přes pěší promenádu, trochu působí jako kdyby k hotelu nepatřila. Přístup k pláži není nijak upraven, proto jít několik 10 metrů v rozpáleném písku není moc příjemné. Na pláži je rozmístěno několik slunečníků a lehátek ( při kapacitě hotelu celkem směšný počet). Dále cestovní kanceláře nabízí bar na pláži, ten byl bohužel také teprve ve výstavbě. Krom těhto nedostatků jsme byly spokojeny a dovolenou si moc užily. DOPORUČUJI

Datum pobytu: červenec 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli kata_cel.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
OasisAtlantico, Gerente geral v zařízení Oasis Blue Pearl, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. července 2019

Dear Katerina C,

Thank you very much for your stay at Oasis Atlantico Hotels in Saidia.

We are pleased to understand that your experience was very pleasant and you enjoyed our services and facilities.

We would like to inform you that our Rooms are all now equiped with hairdryer. We are sorry that during your stay we were not able to delive this service to you.

Your opinion is very important for us and your comments regarding the seating of the restaurant will be reported to our Food & Beverage Manager for investigation and immediately correction.

We look forward to welcome you again at our Resort.

Thank you.

Kind Regards,

Gonçalo Ramos

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 12. června 2019

Datum pobytu: červen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Recenzováno: 11. června 2019 prostřednictvím mobilu

Datum pobytu: červen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
OasisAtlantico, Gerente v zařízení Oasis Blue Pearl, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 9. července 2019

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze