Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Platby provedené partnery ovlivňují pořadí zobrazených cen a v případě vybraných nebo sponzorovaných plateb můžou mít vliv také na pořadí uvedených ubytování.
Recenze (1 935)
Filtrovat recenze
1 936 výsledků
Hodnocení cestovatelů
1 354
305
145
63
69
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
1 354
305
145
63
69
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
271 936 recenzí
Recenzováno: 28. července 2019

V hotelu jsme byli velmi spokojeni.Vyborna uroven ubytovani i stravy.Cisto a velice ochotny personal.Vedeli jsme ze hotel nema plaz ale podle fotek pusobol velice rozlehle.Ve skutecnosti je tam vse co potrebujete ale pokud byste se chteli trochu projit tak neni kam.Bazeny navazuji molo a okolni skaly a pokud vyjdete za hotel jste u 6 proudove silnice.Jinak vse v hotelu funguje na jednicku.Dle meho nazoru zcela nevhodne pro deti ale pro dospele kteri si chteji odpocinout u more. More ciste .Vstup pouze po zebriku.

Tip ohledně pokoje: Pokoje bez vyhledu jsou na silnic.i
Datum pobytu: červen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
Poděkujte uživateli valemare2017.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GranadaLuxuryHotels, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Granada Luxury Okurcalar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 30. července 2019
Překladač Google

Dear guests,
First of all we would like to thank you for choosing our hotel and for your feedback.
For our team is very important to be informed how did you spend your holidays in Granada and what was missing. We are always on a way for extra ordinarily work in our hotel. Description like yours are extremely worth full for us and all staff members. Kind of those letters are confirming all what we try always to do that our wonderful guests are happy all time.
Hope to see you again in Granada.
Sincerely Granada Luxury Okurcalar Hotel team.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 16. října 2018 prostřednictvím mobilu

Hotel je super, personál také
Katastrofalni hlučnost po celý den, všude, nenajdete místo, kde by byl klid, hudba tak hlasitá, že rezonuje i zábradlí na balkoně, hluk hluboko do noci až do 02.30 hod z night baru jde do celého hotelu. Krajně nevhodné pro ty, kdo hledají klid a podle mne velmi nevhodné pro rodiny s malými dětmi, vhodné pro ty, kdo chtějí po celý den a hluboko do noci disko. ŠKODA, HOTEL JE KRÁSNÝ, ALE NIKDY VÍCE
Never more, nie wieder.!!!

Datum pobytu: říjen 2018
Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
2  Poděkujte uživateli micky19552018.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GranadaLuxuryHotels, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Granada Luxury Okurcalar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. října 2018
Překladač Google

Dear guests,
First of all we would like to thank you for choosing our hotel and for your feedback.
For our team is very important to be informed how did you spend your holidays in Granada and what was missing. We are really sad that you were not really happy in our hotel, all your wishes is already handed to our management. Also, we would like to thank for your recommendations, that will help to improve our services.
Hope to see you again in Granada.
Sincerely Granada Luxury Okurcalar team.

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 23. července 2016

Pěkný moderní hotel, nemá pláž, ale pro plavce vynikající čisté a teplé moře pohodlně přístupné z upraveného mola, na kterém je bar i s značkovým alkoholem. Jídlo a pití je na úrovni kvalitních ***** hotelů.
Spokojenost.

Datum pobytu: červenec 2016
  • Typ cesty: Cestoval(a) s přáteli
    • Umístění
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli SlavekN235.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GranadaIT, Public Relations Manager v zařízení Granada Luxury Okurcalar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 24. července 2016
Překladač Google

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tato recenze byla přeložena z jazyka: Angličtina. Zobrazit originál
Recenzováno: 23. června 2014 prostřednictvím mobilu

Rezervaci provedla cestovní kancelář. Věděli jsme, že zarezervovali standardní pokoj bez výhledu na moře, což nás před odjezdem do Granady velmi zklamalo. Když jsme přijeli do Granady, zmínili jsme se jedné hodné a milé paní (jméno si nepamatuju) o tom, že bychom chtěli pokoj s výhledem na moře a že jsme novomanželé na svatební cestě. Řekla nám, že jiný než rezervovaný pokoj nám nabídnout nemůžou. No co, na to jsme nemohli nic říct. Když jsme otevřeli dveře do pokoje, zjistili jsme, že má výhled na moře a taky že je vyzdobený pro naše líbánky!!!!!
GRANADO, DĚKUJEME
Těch 6 dnů, které jsme tam strávili, byly nejlepší dny našeho života, byl tam ten nejlepší bazén, pobřeží, jídlo, pití, zábava, hry, vodní aerobik... a je to tam tak čisté a nádherné. Nejlepší místo pro užívání si, zábavu a odpočinek. Děkujeme, Granado
Nasim&mehrdad

Poděkujte uživateli Nasim K.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLCPůvodně odesláno v Angličtina dne www.tripadvisor.com. Zobrazit originál
GranadaIT, Konuk İlişkileri Müdürü v zařízení Granada Luxury Okurcalar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 25. června 2014
Překladač Google

Dear Nasim
!
First of all, we thank you that you prefer our hotel and you spare your time by writing your comments to Tripadvisor.
Our goal of improving guest satisfaction will be formed in the light of your ideas and thoughts.
Your valuable opinions show us how to reach to perfection in terms of service.
As the family of Granada Luxury Resort Spa & Thlasso
we are very happy that we meet you and we entertain you in our hotel. We thank you again for your comments.

With Respect,
Granada Luxury Resort & Spa Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Tyto recenze byly strojově přeloženy z angličtiny. Zobrazovat strojové překlady?
Recenzováno: 7. prosince 2019

Datum pobytu: říjen 2019
Typ cesty: Cestoval(a) jako pár
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
GranadaLuxuryHotels, Менеджер по обслуживанию клиентов v zařízení Granada Luxury Okurcalar, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 11. ledna 2020
Překladač Google

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Zobrazit další recenze