Zaznamenali jsme, že používáte nepodporovaný prohlížeč. Webové stránky Tripadvisor se nemusí zobrazovat správně.Podporujeme následující prohlížeče:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak platby, které přijímáme, ovlivňují pořadí zobrazených cen. Typy pokojů se mohou lišit.
Hotely poblíž
Recenze (1 352)
Filtrovat recenze
1 352 výsledků
Hodnocení cestovatelů
852
228
158
61
53
Typ cestovatele
Období roku
JazykVšechny jazyky
Další jazyky
Hodnocení cestovatelů
852
228
158
61
53
Co říkají cestovatelé:
Vybrané filtry
Filtr
Aktualizace seznamu...
271 352 recenzí
Recenzováno: 4. září 2019

Hotel je velkoryse řešen, odhadem zde bylo ubytováno 1 - 1,5 tis. lidí, z 90% jsou to rodiny s dětmi. Vzhledem k dostatečnému počtu bazénů, dobře situovaných a umístění hotelu přímo u pláže toto nebyl problém. Ubytováni jsou zde převážně Rusové, Poláci, Slováci, Němci, Rumuni, Češi velmi poskrovnu, viděli jsme asi dvě rodiny.
Na pláži i u bazénů je dostatek lehátek, osušky k vodě vám mění každý den. Vstup do moře je pozvolný, pláž písečná. Volili jsme pokoje s land view v domění, že budou klidnější bez večerního hluku z animačních programů. Bohužel z byť vzdálenějšího hotelu sem doléhala dlouho do noci hudba z diskoték a okna občas ozařovaly laserové paprsky. Bydleli jsme v 6. patře, dobrý výhled, jen chodby a výtahy nejsou klimatizované, tak se člověk při cestě ven nebo do pokoje zapotí. Pokoje jsou standardně zařízené, postele mají opravdu výborné matrace. Převlékání lůžkovin každý den. Hotel, jídelna, bazény... vše je přizpůsobeno pobytu s dětmi. Je zde dokonce pro zájemce zvláštní jídelna pro malé děti. Jídlo po celý den a noc, říci, že si někdo nevybral by byla pomluva. V nabídce zájezdu bylo, že v ceně je i jedna večeře ala card v některé z restaurací. V rámci našeho pobytu toto neplatilo, večeře pro jednu osobu v těchto restauracích byla zpoplatněna 10 EUR. Ale vzhledem k rozmanitosti a množství jídla v hlavní jídelně a restauracích u bazénů a na pláži to nebyl problém.
Poprvé jsme volili CK Body Travel a nejvyšší spokojenost. Služby určitě znovu využijeme.

Tip ohledně pokoje: Měli jsme pokoje s land view 6.p., z protějšího hotelu hluk z diskoték a okna občas ozařovaly laserové paprsky.
Datum pobytu: srpen 2019
    • Cena / kvalita
    • Pokoje
    • Služba
1  Poděkujte uživateli Blanch2006.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoyalAlhambraPalace, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Royal Alhambra Palace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2019

Dear Guest ,
Thank you for choosing to stay with us and for sharing your experience on Tripadvisor.
It was a pleasure for us to read that you enjoyed your stay and spent a great holiday here.
We are looking forward to see you again.

Best Regards,
Your Royal Alhambra Palace Team
info@royalalhambrapalace.com

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 30. srpna 2019

Celý hotel působí velice luxusně a velkoryse. Mě trochu ze začátku trvalo zvyknout si na to velké množství lidí, ale brzy jsem to přestala vnímat.
Hotel je velice rozlehlý, má myslím budov. My bydleli v hlavní budově nad recepcí, takže jsme to měli všude blízko. Věřím, že pokud dostanete pokoj v jedné z krajních budov, tak je to celkem procházka se někam dostat a musíte použít i více výtahů.
Hosté jsou směsice národností, hodně jsme potkávali Poláky, Němce, Slováky, Rusy, Angličany a Rumuny. Čechy jsme slyšeli asi dvakrát.
Hotel se soustředí na rodiny s dětmi, vše jim je přizpůsobeno.
Zaměstnanci hotelu jsou velmi milí, i když (jako všude) se dají najít ti, pro které je to jen práce a ti, které ta práce opravdu baví.
Pokoje jsou velké, vešli jsme se i s kočárkem a dětskou postýlkou. Vlastně jsme dostali i třílůžák pro nás dva a malé dítě (18 měsíců). Klimatizace je v pohodě, krásně vychladila pokoj do pár minut. Koupelna také velká a praktická, s vanou a zástěnou. Měli jsme výhled na druhou stranu od moře, schválně jsme si ho vzali, podle recenzí jsme věřili, že ta strana bude klidnější vzhledem k tomu, že dcerka chodí spát brzy. To se úplně nepodařilo, neboť v protějším hotelu mají hlučnou diskotéku a vzdáleně jsme hudbu slyšeli až u nás v pokoji. Ale nic, co by nás budilo, spíše to bylo trochu nepříjemné.
Bazény jsou veliké s teplou vodou, čisté, udržované. Je tam i několik dětských bazénů a brouzdaliště (které je paradoxně většinu dne ve stínu a tudíž studenější). Lehátka u bazénů jsou rychle obsazená, my vždy našli místo u dětského bazénku, ale více času jsme trávili na pláži.
Pláž je rozlehlá, čistá, písečná, s pozvolným vstupem do moře. Moře bylo teplé, opět super pro děti. Dopoledne bylo moře vždy klidné, odpoledne přišly vlny. Přes víkend se koupalo hodně lidí, ale v pracovní dny to bylo o hodně lepší. Volná lehátka na pláži se dají najít celý den, i když ne v první řadě. Celkově je pláž o hodně klidnější než pobyt u bazénu. Na pláži jsou k dispozici i sprchy se sladkou vodou.
Jídlo je bezvadné, opravdu široký výběr a věřím, že si každý najde co mu bude chutnat. Samozřejmě je to jiná země, tak nemají některé věci na které jsme možná zvyklí, ale vzhledem k rozmanitosti nechápu, jak někdo může říct, že si nevybral. Navíc dělají i tématické večery (rybí, turecký apod.). Jejich dorty a sladkosti jsou skvostné. Snídaně jsou většinou v pohodě, ale večeře mohou být hlučné a nacpané. Obědy jsme řešili návštěvou plážového baru nebo stánků u kolosea, do hlavní jídelny jsme nechodili. Jinak jídlo je k dispozici 24 hodin denně, odjížděli jsme brzy ráno a mohli jsme se normálně v klidu nasnídat. Nápoje k dispozici neomezeně, minibar denně doplňován.
Animačních programů je hromada, zkušenosti s nimi ale nemám, cestovali jsme s malým dítětem, tak jsme je nevyužívali. Přes den jsme na pláži viděli volejbal, fotbal, petanque, střílení ze vzduchovky, u bazénu se toho děje ještě víc. Večer jsou většinou nějaké akrobatické show.
Hotel má i vlastní lunapark, resp 4 kolotoče. To je celkem příjemné a u dětí hodně oblíbené.
Celkově hotel rozhodně doporučuji. Pro rodinnou dovolenou perfektní místo. Pro cestování v páru úplně nevím, děti jsou opravdu všude, tak jen pokud Vám nevadí věčný křik a cákání v bazénu.

Tip ohledně pokoje: Osobně bych vybrala pokoj ve vyšším patře s výhledem do vnitrozemí, jsou klidnější.
Datum pobytu: srpen 2019
    • Umístění
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli I1904.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoyalAlhambraPalace, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Royal Alhambra Palace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 19. září 2019

Dear Guest ,

Thanks for the detailed report and leave your nice words.
We are very pleased that you have spent a fantastic family holiday with us.
It would be a pleasure for us to welcome you and to serve you again.
Looking forward to see you soon at Royal Alhambra Palace

Best Regards,
Your Royal Alhambra Palace Team
info@royalalhambrapalace.com

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 10. června 2019

V pátek jsem se vrátila z tohoto hotelu. Byla jsem pouze se synem a musím říci, že na první pohled jsem se trochu lekla, neboť vše působilo velice honosně a překvapila mě i spousta lidí....ale....velmi rychle jsem si zvykla....lidí byla spousta, ale nestalo se, že bychom nenašli volná lehátka jak na pláži, tak u bazénů (a to jsme chodili někdy k vodě i v 11hod). Jde o opravdu rozlehlý komplex, restaurací je tu několik, pokud nestihnete snídani, najíte se hned několikrát během cesty na pláž:) Jídlo a pití nebudu vůbec rozebírat...neskutečné množství a stále...celých 24hod. V den odletu jsme odjížděli z hotelu v 5hod ráno a v baru bylo otevřeno..jídlo, pití k dispozici (ale po týdenním pobytu mě to už vůbec neudivilo:)).
Personál ochotný, usměvavý, animátoři skvělí, ubytování super, pláž úžasná, tobogány a bazény také....Spousta zážitků!
Hotel vřele doporučuji...jen neočekávejte klidnou dovolenou....to ani náhodou:)

A ještě ke službám CK Fisher....vše klapalo od začátku (od uzavření cestovní smlouvy až po zpáteční příjezd do Brna na letiště, parkování v areálu letiště...vše OK a velký dík této CK...ještě mě velice překvapilo, že při odletu z Turecka měla CK Fisher dva své delegáty přímo u přepážek na letišti, kteří pomáhali svým klientům a byli tam hlavně pro případ, že by někdo měl nějaký problém...s čímž jsem se u jiných CK ještě nesetkala.

Děkuji za krásnou dovolenou:):):)

Datum pobytu: červen 2019
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Čistota
    • Služba
Poděkujte uživateli gabraze.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoyalAlhambraPalace, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Royal Alhambra Palace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 15. června 2019

Dear Guest ,

Thank you for the great review of our hotel!

We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Kind Regards,
Royal Alhambra Palace Management & Team

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 12. února 2019

Dech beroucí přehlídka luxusu a kvality. Udržovaný areál s čistými a krásnými pokoji, honosně zařízenými společnými prostory, armádou barmanů, číšníku a kuchařů, kteří se o vás 24 hodin denně starají. Láska na celý život

Datum pobytu: srpen 2018
Poděkujte uživateli DayTrip718523.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
RoyalAlhambraPalace, Halkla İlişkiler Müdürü v zařízení Royal Alhambra Palace, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 16. dubna 2019

Dear Guest ,

Thank you for rating us. It was a pleasure for us to welcome you here. Since you have felt comfortable with us, we hope to see you again.
Until then, all the best.

Your Royal Alhambra Palace Team
info@royalalhambrapalace.com

Nahlásit odpověď jako nevhodnou
Tato odpověď je subjektivním názorem zástupce managementu a není názorem společnosti TripAdvisor LLC.
Recenzováno: 25. září 2018

Hotel je opravdu krásný a řekla bych už i luxusní,velké a prostorné pokoje dvou lůžkový pokoj má "dvě manželské postele",pokud jedete s dětmi jsou v pokoji schody kde se na horním patře nachází další postele,opravdu prostorné.Pouze balkony jsou malé.
Strava velmi pestrá,jídlo všeho druhu ryby,lososy,kachny.....nespočet zákusků, které mě tedy připadají chuťově všechny stejné....Na pokojích stále doplňují nápoje,které jsou zdarma.Restaurace La carte se bohužel musí platit!!!
Pláž písčitá pozvolný vstup do moře,vhodné i pro děti,moře čisté.
Hotel je opravdu krásný a čistý,dostatek lehátek jak na pláži tak u bazénu.
Atrakce kolotoče,autodrom atd. zdarma+tobogány.
Hned na proti hotelu velká tržnice,ale levnější byli obchůdky přímo v hotelu.
Personál ochotný a snaživý,všude čisto.
Do toho to hotelu se ráda vrátím!!!

Datum pobytu: září 2018
  • Typ cesty: Cestoval(a) s rodinou
    • Kvalita spánku
    • Pokoje
    • Služba
Poděkujte uživateli Denisa A.
Tato recenze je subjektivním názorem člena TripAdvisoru a není názorem společnosti TripAdvisor LLC
Zobrazit další recenze